Logo Badkamerstudio
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Beoordeling Baden+ Badkamers
6 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
9.810
6Baden+

Klik hier voor het badkamer inspiratie boek van Baden+

Klik hier voor onze eigen website

Like ons op Facebook Baden+

Installatie

Installatie

Installatie

Badkamerstudio Roggeveen installeert ook uw nieuwe badkamer

Wanneer u er voor kiest om uw nieuwe complete badkamer bij Badkamerstudio Roggeveen aan te schaffen ontzorgen wij u van A tot Z. Indien gewenst maken wij een badkamerontwerp op maat voor uw nieuwe badkamer, wij adviseren u in product- en materiaalkeuze, maar hebben ook een team installateurs in huis, die uw nieuwe badkamer met uiterste precisie installeert.

Badkamer installatie is vakwerk

Het bouwen van een complete badkamer is vakwerk. Badkamerstudio Roggeveen in Moordrecht werkt daarom alleen met goed geschoolde en ervaren mensen, die de lat hoog leggen. Denk daarbij niet alleen aan het mooie plaatje wat u met eigen ogen ziet, maar ook alles achter de muren moet kloppen. Leidingwerk dat vervangen of verlegd moet worden, is er voldoende waterdruk, de electriciteit, het tegelen en het aanleggen van de vloerverwarming indien gewenst. De installateurs van Badkamerstudio Roggeveen weten wat ze doen. Zo garanderen wij dat wij uw nieuwe badkamer perfect installeren.

De kosten voor het installatiewerk worden al direct in de offerte meegenomen. Zo ziet u in een oogopslag de totale kosten van uw nieuwe badkamer.

Direct contact opnemen