Logo Badkamerstudio
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Beoordeling Baden+ Badkamers
6 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
9.810
6Baden+

Klik hier voor het badkamer inspiratie boek van Baden+

Klik hier voor onze eigen website

Like ons op Facebook Baden+

Over ons

Badkamerstudio Roggeveen | Visie op badkamers

Over ons

Feest: 10 jaar Badkamerstudio Roggeveen!

De showroom van Badkamerstudio Roggeveen bestaat 10 jaar! In onze showroom kunt u prachtige badkameropstellingen bekijken. Opgebouwd met het mooiste sanitair van de beste merken. Wij leiden u graag rond in onze showroom van 450 m2! We geven u talloze tips en advies. Al 10 jaar lang kunt u zo bij ons in de showroom inspiratie opdoen voor uw eigen badkamer. Graag vieren we met u ons tienjarig jubileum! Kom langs en maak een afspraak!

De showroom

Op het nieuwe bedrijventerrein Gouwepark tussen Gouda en Moordrecht vindt u de showroom van Badkamerstudio Roggeveen. De badkamer opstellingen geven de nieuwste trends op het gebied van badkamers en tegels aan en zijn volledig aangepast aan de realistische situatie thuis. U kunt dus goed een voorstelling maken hoe de complete badkamer er thuis uit zou kunnen zien. Zo treft u inloopdouches met vloergoten aan, grote wandtegels en zelfs natuursteen op zowel vloer als wand of de nieuwste trend een mooie douchevloer. Ook hebben we losse opstellingen met wastafels, badkamermeubelen, sanitair en tegels in diverse uitvoeringen staan. Kortom, bij Badkamerstudio Roggeveen kunt u binnen elk budget passend bij uw gezin een badkamer samenstellen. En wilt u nu al inspiratie, kijk dan eens bij onze complete badkamer opstellingen of de toilet ideeën.

De kracht van een eigen badkamer installatieteam

De medewerkers van Badkamerstudio Roggeveen zijn professioneel opgeleide vakmensen. En ze zijn nog allround ook. Het voordeel hiervan is dat u maar met één van onze medewerkers, die werkelijk alles kan, te maken heeft. Hij zorgt voor het eventuele sloopwerk in uw huidige badkamer, hij neemt de installatie van uw nieuwe badkamerinrichting voor zijn rekening, inclusief het verleggen van waterleidingen, elektriciteit, het monteren van het nieuwe sanitair en het verlijmen van vloer en wandtegels. Kortom, de snelste manier voor het installeren van uw nieuwe badkamer. En dat met volledige garantie van Badkamerstudio Roggeveen in Moordrecht. Blijkt dat er na verloop van tijd toch iets mis gegaan is, dan wordt dit natuurlijk zo snel mogelijk opgelost. Dat is de service waar wij voor staan.

Kom gerust eens naar onze showroom en neem de maten van uw badkamer mee. Wij zorgen dan voor een passend, uniek badkamer ontwerp.

Direct contact opnemen