Badkamerstudio Roggeveen
Badkamerstudio Roggeveen
Westbaan 229
2841 MC Moordrecht
0182 686 262 - info@roggeveenbadkamers.nl
Aangesloten bij
close


Binnenkijken bij...
een badkamer met blauwe mozaïektegels in Gouda

Binnenkijken bij een badkamer met blauwe mozaïektegels in Gouda - Binnenkijken bij een badkamer met blauwe mozaïektegels in Gouda Binnenkijken bij een badkamer met blauwe mozaïektegels in Gouda - Binnenkijken bij een badkamer met blauwe mozaïektegels in Gouda  
Badkamer met speelse blauwe mozaïektegels in Gouda

Binnenkijken bij...
Een badkamer met mozaïektegels

Gemaakt door:Badkamerstudio Roggeveen
Woonplaats:Gouda
Type badkamer:Strak met speelse accenttegels
Wensen van de klant:Zwart-witte basis met kleurrijke accenten

Voor met de familie Jansen uit Gouda hebben we een badkamer met kleurrijke highlights ontworpen. Het doel was om een strakke zwart-wit basis te creëren, met opvallende accenttegels als aanvulling. De keuze viel op blauwe mozaïektegels bij het toilet, bad en de doucheruimte. En het resultaat mag er zijn: de badkamer oogt strak, fris en energiek!

Badkamer renovatie in Gouda

De badkamerverbouwing bestaat uit meerdere fases. Eerst wordt alles wat niet meer nodig is verwijderd. Dit varieert van oud sanitair, tegelwerk en wanden tot leidingwerk en elektra. Daarna start de montage van leidingen, sanitair, wanden en tegels. Ervaren installateurs zijn hier de aangewezen personen en daarom werken we bij Badkamerstudio Roggeveen met een eigen installatieteam. Geniet mee van deze succesvolle samenwerking tussen de familie, de badkamer ontwerper en badkamer installateurs.

Verbouwing van een badkamer in Gouda
Badkamer renovatie in Gouda
De blauwe mozaïektegels spatten prachtig van het doek af

Blauwe mozaïektegels

Als tegenhanger voor de strakke basis in zwart-wit koos de familie voor blauwe mozaïektegels. Deze kleine sfeermakers geven een unieke highlight bij de douche en het bad. Ook het inbouwreservoir van het toilet hebben we ermee aangekleed. De vorm en voegrand matchen met de vloertegels, wat voor eenheid in de badkamer zorgt. Zo blijft het accent speels, maar wordt het nergens over-the-top. Als tweede accent lieten we de kleur chroom terugkomen bij het bedieningspaneel van het toilet, de badkamerkranen en de doucheput. Dit leidde tot een fraaie balans van modern strak en kleurrijk speels.

Binnenkijken bij een badkamer met blauwe mozaïektegels in Gouda - Blauwe mozaïektegels en ruime douchecabine
Binnenkijken bij een badkamer met blauwe mozaïektegels in Gouda - Blauwe mozaïektegels en ruime douchecabine

Ruime douchecabine

Om het ochtendritueel comfortabeler te maken reserveerden we veel ruimte voor het douchegedeelte. Om spatwater in de badkamer te voorkomen en om de douche ruimtelijker te laten aanvoelen kozen we voor een douchecabine. De glazen douchedeur, witte douchebak en inbouw doucheset versterken het gevoel van ruimte. Met het nisje is persoonlijke verzorging binnen handbereik.

Houd je douchecabine stralend met deze schoonmaaktips.

Binnenkijken bij een badkamer met blauwe mozaïektegels in Gouda - Badkamertegels kiezen in 6 stappen

Badkamertegels kiezen in 6 stappen

Tegels maken een belangrijk onderdeel uit van je badkamer. Een goede tegel kiezen, is dan ook best lastig. Ons stappenplan kan je daarbij helpen. Het geeft je tips en ideeën om tot een goede keuze te komen. Download ons plan en vind de badkamertegel die helemaal past bij jouw stijl! 

download STAPPENPLAN badkamertegels

Baden in luxe

Een ruim bad mocht niet ontbreken. We kozen voor een vrijstaande variant met een wandmengkraan en handdouche. Het nisje brengt alle benodigdheden voor een wellness moment binnen handbereik. We kozen voor een wit nisje, waarmee we eenheid met het bad creëren en tegelijk een subtiel contrast tegen de blauwe mozaïektegels.

Heb je nog een aparte toiletruimte? Trek de mozaïektegeltjes hierin door voor een fraaie eenheid in huis. 

Binnenkijken bij een badkamer met blauwe mozaïektegels in Gouda - Baden in luxe en Badkamerstudio Roggeveen voor complete badkamers in de omgeving van Moordrecht
Binnenkijken bij een badkamer met blauwe mozaïektegels in Gouda - Baden in luxe en Badkamerstudio Roggeveen voor complete badkamers in de omgeving van Moordrecht

Badkamer renovatie in Gouda en omstreken

Heb je ook plannen voor een nieuwe badkamer? Dan zijn we reuze benieuwd naar jouw droombadkamer. Kom eens langs bij onze badkamer showroom in Moordrecht. Wij leiden je graag rond terwijl we luisteren naar je wensen. Ook voor een badkamerontwerp op maat en advies over sanitair ben je bij ons aan het juiste adres. Zien we je binnenkort? 

Met liefde gemaakt
Afspraak maken