Badkamerstudio Roggeveen
Badkamerstudio Roggeveen
Westbaan 229
2841 MC Moordrecht
0182 686 262 - info@roggeveenbadkamers.nl
Aangesloten bij
close


Binnenkijken bij...
een visgraat badkamer in gouda

Binnenkijken bij een visgraat badkamer - Binnenkijken bij een visgraat badkamer Binnenkijken bij een visgraat badkamer - Binnenkijken bij een visgraat badkamer  
Binnenkijken bij een visgraat badkamer - Samenvatting badkamer met visgraat tegels in Gouda

Binnenkijken bij...
Een badkamer met visgraat tegels

Gemaakt door:Badkamerstudio Roggeveen
Woonplaats:Gouda
Type badkamer:Luxe badkamer
Wensen van de klant:Ruimtelijk, luxe en een speels accent

Als gezin loop je elkaar bij het ochtendritueel al snel in de weg. Vooral in de badkamer is het soms dringen geblazen, terwijl de klok vrolijk doortikt. Dit kan ook anders, dacht de familie Jansen uit Gouda. Ze gingen langs bij Badkamerstudio Roggeveen en werden warm onthaald door Aad, Daniëlle en Jan. Voor dit Goudse gezin was dit de eerste stap naar hun droombadkamer.

Luxe badkamer in Gouda

Tijdens de kennismaking in onze badkamerwinkel bespraken we de wensen. Samen creëerden we een badkamer ontwerp met een handige indeling voor gezamenlijk gebruik. Wat volgde was een rondleiding door de showroom om de luxe inrichting vorm te gaan geven. Hierbij vinden we het belangrijk dat sanitair en tegels goed bekeken en gevoeld worden. Toen het lijstje met favorieten af maakten we een creatieve mix van luxe badkamer producten. Geniet je mee?

Zachte basistegels

Als basis voor de badkamer kozen we voor zachte zant- en grijstinten. We pasten deze kleuren toe met de plaatsing van grote rechthoekige wandtegels en XXL-vloertegels. Deze aardse textuur geeft een natuurlijke, ruimtelijke uitstraling. De witte voegen bieden een fris randje en gaan goed samen met de voorkeur voor wit sanitair.

Bang voor schimmel op de witte voegen? Lees hoe je schimmel in de badkamer eenvoudig verwijdert en tegengaat.

Rechthoekige wandtegels in zandkleur en rechthoekige XXL vloertegels in zachtgrijs
Blauwe accenttegels in een visgraat patroon bij de douche en het toilet

Visgraat accenttegels

De familie wilde graag een speels accent in de badkamer laten terugkomen. We kozen ervoor om twee wanden te bedekken met blauwe visgraat tegels. Hiermee zetten we de doucheruimte op de kaart, waarbij de doucheset in de kleur chroom voor een prachtig schouwspel zorgt. Ook het inbouwreservoir biedt prachtige kansen voor een fraaie aankleding. Deze hebben we benut met dezelfde fraaie tegel, ook in speels visgraat patroon.  

Visgraat is een prachtig patroon voor een speels accent in de badkamer

Breed badkamermeubel met twee waskommen

Met dit grote badkamermeubel biedt ruimte om comfortabel met zijn tweeën te gebruiken. De houtlook print, ruime opbergmogelijkheden creëren samen met de ronde waskommen en inbouwkranen een gevoel van ruimte. Een royale spiegel met ledverlichting mocht niet ontbreken en versterkt het behaaglijke gevoel. Samen kwamen we uit op deze ronde variant die instelbaar is op meerdere kleuren. Zo is voor ieder badkamer ritueel een ideale verlichting voorhanden.

Houtlook badkamermeubel met twee witte waskommen en wandkranen in de kleur chroom
Binnenkijken bij een visgraat badkamer - Baden in luxe en Badkamerstudio Roggeveen voor complete badkamers in de omgeving van Moordrecht

Slimme wifi thermostaat

Om in de badkamer altijd te kunnen genieten van warme voetjes legden we vloerverwarming aan. We kozen voor een modern verwarmingssysteem dat eenvoudig te bedienen is, zowel via het display als op afstand via een App. Berekent zelf de opwarmtijd waardoor de familie hier geen omkijken meer naar heeft.

Binnenkijken bij een visgraat badkamer - Banner - Download stijlwijzer badkamertrends 2024

DOWNLOAD DE BADEN+ STIJLWIJZER

Welke trendy stijl spreekt jou het meeste aan? Ontdek de vele mogelijkheden die elke stijl biedt voor jouw badkamer. Vind de leukste en mooiste producten. Zo helpen we je met onze Stijlwijzer badkamertrends van dit moment op weg om je badkamer helemaal in te richten met de stijl die jij mooi vindt.

ONTDEK JOUW BADKAMERSTIJL

Advies badkamer met visgraat tegels in Gouda

Wil je ook een ruimtelijke badkamer met luxe en speelse accenten? Onze showroom is een goed startpunt om jouw droombadkamer te verwezenlijken. Graag adviseren we je over alle stappen in het badkamer project, van een deskundig badkamer ontwerp tot en met een vakkundige installatie. We zien je graag verschijnen, spontaan of op afspraak!
 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Binnenkijken bij een visgraat badkamer - Advies badkamer visgraat tegels Gouda
Met liefde gemaakt
Afspraak maken