Badkamerstudio Roggeveen
Badkamerstudio Roggeveen
Westbaan 229
2841 MC Moordrecht
0182 686 262 - info@roggeveenbadkamers.nl
Aangesloten bij
close


Binnenkijken bij...
een betonlook badkamer in Nieuwerkerk aan den IJssel

Binnenkijken bij een betonlook badkamer - Binnenkijken bij een betonlook badkamer Binnenkijken bij een betonlook badkamer - Binnenkijken bij een betonlook badkamer  
Afbeelding van een badkamer met betonlook tegels en matzwarte en witte accenten


Binnenkijken bij...
Een betonlook badkamer

Gemaakt door:Badkamerstudio Roggeveen
Woonplaats:Nieuwerkerk aan den IJssel
Type badkamer:Betonlook badkamer
Wensen van de klant:Behaaglijk met een stoer randje

De familie Ambachtsheer uit Nieuwerkerk aan den IJssel kan gaan genieten van hun nieuwe badkamer in betonlook. De warme kleur van de grote wand- en vloertegels vormt de solide basis voor een luxueuze, industriële inrichting. Sanitair in matzwart, wit en houtlook gaan mooi samen en maken van deze badkamer een sfeervolle plek in huis. Kijk je mee?

Complete badkamer inclusief montage 

In de zoektocht naar hun droombadkamer kwam de familie uit bij onze showroom. Met specialisten in badkamer ontwerp, productkeuze, installatie en tegels kwamen wij in aanmerking om het badkamer project uit te voeren. Ons heldere plan voor het verbouwingstraject, waarin duidelijke communicatie leidend is, gaf hierin de doorslag. Iedere fase tijdens de renovatie vraagt om vakmensen. Van sloopwerk, leidingwerk en elektra tot aan stucen, tegelen en het monteren van sanitair.

Badkamertegels in betonlook

Met grote betonlook badkamertegels legden we het fundament van de badkamer. We kozen voor zandkleurige vloertegels en wandtegels in een zachte grijstint. Op deze manier creëerden we een subtiel kleurcontrast dat perfect aansluit op de gewenste luxe inrichting. Het stijlvolle plafond draagt bij aan het fascinerende schouwspel. De in te stellen spotlights zorgen voor een juiste belichting bij elk gebruiksmoment.

Binnenkijken bij een betonlook badkamer - Betonlook basis en Inloopdouche met glazen wand
Binnenkijken bij een betonlook badkamer - Betonlook basis en Inloopdouche met glazen wand

Inloopdouche met glazen wand

Om de badkamer ruim aan te laten voelen kozen we voor een open inloopdouche waar de vloertegels in doorlopen. De glazen douchewand, inbouw handdouche en nisjes versterken de ruimtelijkheid verder. De douchekop uit het plafond geeft het echte luxegevoel, terwijl de matzwarte accenten voor het industriële randje zorgen.

Een brede douchegoot oogt stijlvol en zorgt dat water snel wegstroomt. 

Het subtiele kleurverschil tussen de wand- en vloertegels
verwelkomt een luxueuze inrichting

Luxe sanitair

De focus op luxe en comfort trokken we door in al het sanitair. Bij elk badkamerbezoek wordt de familie warm onthaald door een matzwarte designradiator. Het badkamermeubel met de brede wasbak en royale spiegel met ledverlichting draagt bij aan een comfortabel ochtendritueel. Of in de avond na een heerlijk ontspan moment in de whirlpool. Voor het toilet kozen we een stijlvol hangend toilet. Samen met het matzwarte bedieningspaneel en de grote nis maakt dit het luxeplaatje van deze betonlook badkamer compleet.

Binnenkijken bij een betonlook badkamer - Baden in luxe en Badkamerstudio Roggeveen voor complete badkamers in de omgeving van Moordrecht
Binnenkijken bij een betonlook badkamer - Baden in luxe en Badkamerstudio Roggeveen voor complete badkamers in de omgeving van Moordrecht

Complete badkamer in Nieuwerkerk aan den IJssel

Gaat je hart sneller kloppen van deze betonlook badkamer? Dan nodigen we je graag uit in onze showroom. We zijn benieuwd hoe jouw ideale badkamer eruit ziet. Ook als je zelf al wat verder bent en een concreet ontwerp voor ogen hebt ben je van harte welkom. Samen geven we je ideeën vorm en nemen we je mee langs voorbeelden uit de showroom. Schroom niet en kom gezellig bij ons langs. De koffie of thee staat klaar!

Binnenkijken bij een betonlook badkamer - Banner - Download stijlwijzer badkamertrends 2024

DOWNLOAD DE BADEN+ STIJLWIJZER

Welke trendy stijl spreekt jou het meeste aan? Ontdek de vele mogelijkheden die elke stijl biedt voor jouw badkamer. Vind de leukste en mooiste producten. Zo helpen we je met onze Stijlwijzer badkamertrends van dit moment op weg om je badkamer helemaal in te richten met de stijl die jij mooi vindt.

ONTDEK JOUW BADKAMERSTIJL

Met liefde gemaakt
Afspraak maken