Badkamerstudio Roggeveen
Badkamerstudio Roggeveen
Westbaan 229
2841 MC Moordrecht
0182 686 262 - info@roggeveenbadkamers.nl
Aangesloten bij
close


Binnenkijken bij...
een kleine badkamer met inloopdouche

Binnenkijken bij een kleine badkamer met inloopdouche - Binnenkijken bij een kleine badkamer met inloopdouche Binnenkijken bij een kleine badkamer met inloopdouche - Binnenkijken bij een kleine badkamer met inloopdouche  
Binnenkijken bij een kleine badkamer met inloopdouche - Samenvatting Kleine badkamer met inloopdouche én wc

Binnenkijken bij...
Een kleine badkamer met inloopdouche

Gemaakt door:Badkamerstudio Roggeveen
Woonplaats:Moordrecht
Type badkamer:Kleine badkamer
Wensen van de klant:Een ruim gevoel in een compacte badkamer, verwarming via infrarood. 

Familie Griensven heeft een kleine badkamer, maar wenst juist een ruimtelijk gevoel ervaren na de badkamerrenovatie. Muren verplaatsen was geen optie, dus kwamen ze bij Badkamerstudio Roggeveen voor een creatieve badkamerindeling. Wij wisten daar een inloopdouche, toilet, schitterend meubel en infraroodverwarming in te passen. Hoe? Kom maar binnenkijken!

Inloopdouche in kleine badkamer

Ook in een kleine badkamer wil je genoeg ruimte hebben om comfortabel te douchen. En niet te vergeten: vrij kunnen bewegen in de rest van de badkamer. Een inloopdouche stond daarom hoog op het wensenlijstje. Maar hoe realiseer je dat in een compacte badkamer?

Binnenkijken bij een kleine badkamer met inloopdouche - Inloopdouche in kleine badkamer | Spiegelglas douchewand: de perfecte oplossing

Spiegelglas douchewand: dé oplossing

Zelfs in een kleine badkamer kun je een inloopdouche creëren als je een beetje creatief bent. Door middel van een multifunctioneel, halfhoog muurtje met daarop een innovatieve douchewand van HSK, konden we ruimte winnen. De douchewand is aan de ene kant een effen kleur glas en aan de andere kant een spiegel. Slim!

Aan de spiegelkant van het muurtje hangt de eye catcher van deze badkamer: het wasmeubel. Dit is een Thebalux combinatie van een Navarro eiken onderkast met een betonnen wastafel. De Hotbath douche- en wastafelkranen in de kleur 'geborsteld nikkel' passen hier perfect bij. Door deze in te bouwen, ontstaat er rust en ruimte.

Met slimme oplossingen realiseer je een 
complete badkamer in een kleine ruimte

Infraroodpaneel op plafond verwarmt de badkamer

Bijzonder in deze badkamer is het infraroodpaneel op het plafond. Infraroodverwarming zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling, waardoor je badkamer snel comfortabel aanvoelt.

Het infrarood licht verwarmt objecten en oppervlakken in plaats van de lucht. Dit resulteert in een efficiëntere en energiezuinigere verwarmingsoplossing.

We bespaarden kostbare ruimte door het infraroodpaneel op het plafond te monteren. 

Binnenkijken bij een kleine badkamer met inloopdouche - Infraroodpaneel op plafond verwarmt de badkamer
Groot badkamerplezier op een klein oppervlak
Binnenkijken bij een kleine badkamer met inloopdouche - Kleine badkamer met inloopdouche én wc

Inloopdouche in kleine badkamer én wc

Bij het indelen van de badkamer hebben we een hoekje vrijgehouden voor een toilet. We hebben hier gekozen voor een hangend en verkort toilet. Dat neemt minder ruimte in beslag dan normaal toilet. En doordat de vloer eronder vrij blijft, oogt deze compacte badkamer groter dan hij is.  

Tegels voor kleine badkamer

Op de accentwand achter het toilet en achter het badmeubel zorgt een decortegeltje, 'Tint' van Sartoria, voor een mooie nuance. Samen met de terrazzo vloer geeft dit tegeltje een speels effect. Om de ruimte groter te laten ogen, plaatsten we op de muren een rustige betonlooktegel. Ook brachten we stucwerk aan in de droge zones. Ook deze wandafwerking draagt bij aan het ruimtelijke gevoel.

Inloopdouche kleine badkamer inspiratie en advies

Op zoek naar meer badkamer inspiratie, speciaal voor kleine badkamers? Je vindt volop tips, voorbeeld badkamers, productsuggesties en inspiratie op onze kleine badkamer pagina.  Liever nog nodigen we je uit in onze showroom om samen naar jouw droombadkamer toe te werken.

We zijn reuze benieuwd naar jouw wensen en vertalen dit graag door naar een professioneel ontwerp. Kom vrijblijvend bij ons langs of maak vast een afspraak via onderstaande button. De koffie of thee staat klaar!

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Binnenkijken bij een kleine badkamer met inloopdouche - Inloopdouche kleine badkamer inspiratie
Binnenkijken bij een kleine badkamer met inloopdouche - Banner - Badkamerboek

Gratis inspiratieboek 

Ons inspiratieboek staat vol trends, inspirerende badkamers en slimme adviezen. Voor iedereen die bezig is met de badkamer. Reserveer snel het boek met 148 pagina's van Baden+ en haal 'm gratis op bij de Baden+ specialist bij jou in de buurt. 

RESERVEER GRATIS INSPIRATIEBOEK

Met liefde gemaakt
Afspraak maken