Badkamerstudio Roggeveen
Badkamerstudio Roggeveen
Westbaan 229
2841 MC Moordrecht
0182 686 262 - info@roggeveenbadkamers.nl
Aangesloten bij
close


Binnenkijken bij...
een strakke badkamer met nis

Binnenkijken bij een strakke badkamer met nis - Binnenkijken bij een strakke badkamer met nis Binnenkijken bij een strakke badkamer met nis - Binnenkijken bij een strakke badkamer met nis  
Ruimtelijk en strak ontworpen badkamer met ligbad en inloopdouche

Binnenkijken bij...
Een strakke badkamer met nis

Gemaakt door:Badkamerstudio Roggeveen
Woonplaats:Nieuwerkerk aan den IJssel
Type badkamer:Moderne badkamer
Wensen van de klant:Een strakke en ruimtelijke indeling met sprekende details. 

De badkamer in Nieuwerkerk aan den IJssel laat zien dat less écht more is. Onze specialisten van Badkamerstudio Roggeveen ontwierpen een strakke en ruimtelijke badkamer. Hoe keuzes in kleuren, vormen en materialen tot dit verrassende eindresultaat komen, delen we graag met je. Neem een kijkje en laat je inspireren door het bijzondere resultaat!

Binnenkijken bij een strakke badkamer met nis - Strakke badkamer met nis | Minimalistisch ontwerp

Minimalistisch ontwerp

Subtiele details zorgen voor een uniek badkamerontwerp. De strakke lijnen in het badkamerontwerp hebben we speels doorbroken met een afgerond ligbad van Xenz en ronde waskom. De contrasterende matzwarte kranen van Hotbath en design radiator van Vasco geven het geheel een stoere afwerking. Daarnaast zorgen de blauwe wandtegels voor een kleurrijk accent. Het verticaal plaatsen van deze tegels is helemaal van nu en geeft extra hoogte aan de ruimte.

Mooi minimalistisch detail: in de glijstang van de douche is de waterinlaat geïntegreerd, waardoor je geen extra aansluitpunt voor watertoevoer nodig hebt. Zo zie je, krachtige keuzes in sanitair en tegels hebben weinig extra’s nodig.

Tip: hulp nodig bij tegels kiezen? Download ons tegel stappenplan.

Krachtige keuzes in sanitair en tegels
hebben weinig extra’s nodig

Ruimtelijke badkamer met inloopdouche

De randloze glazen douchewand en brede nis zorgen voor een ruimtelijk effect in de badkamer. Met vloertegels die doorlopen naar de open inloopdouche versterken we het gevoel van ruimte. De brede inloopdouche geeft je ook de slimme mogelijkheid om de kranen wat verder van de douche te plaatsen. Hiermee kun je de douche eenvoudig aanzetten zonder risico op de eerste koude douchestralen op te vangen.

Ruimtelijk en strak ontworpen badkamer met ligbad en inloopdouche
Binnenkijken bij een strakke badkamer met nis - Stijlvolle inloopdouche verlichting

Stijlvolle inloopdouche verlichting

Of je nu je make-up doet, je gezicht scheert, je wenkbrauwen epileert, of je haren mooi maakt. De spiegel van Thebalux met geïntegreerde verlichting garandeert dat je steeds weer stralend voor de dag komt. Goede verlichting is een essentieel ingrediënt voor een smaakvol verlichte badkamer. Het bepaalt de sfeer en maakt je badkamer rituelen gemakkelijker.

Niet alleen sfeervol maar ook praktisch is de indirecte ledverlichting die we in de nis van de inloopdouche hebben geïnstalleerd. Het accentueert de breedte van de inloopdouche prachtig, maar biedt ook functionele verlichting in de donkerste hoek van de badkamer.

Complete badkamer op maat

Ben je enthousiast geworden van deze strakke en moderne badkamer? Dan nodigen we je graag uit in onze showroom. We zijn benieuwd hoe jouw ideale badkamer eruitziet. Ook als je zelf al wat verder bent en een concreet ontwerp voor ogen hebt ben je van harte welkom. Samen geven we je ideeën vorm en nemen we je mee langs voorbeelden uit de showroom. Schroom niet en kom gezellig bij ons langs. De koffie of thee staat klaar!

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Binnenkijken bij een strakke badkamer met nis - Complete badkamer op maat
Binnenkijken bij een strakke badkamer met nis - Banner - Badkamerboek

Gratis inspiratieboek 

Ons inspiratieboek staat vol trends, inspirerende badkamers en slimme adviezen. Voor iedereen die bezig is met de badkamer. Reserveer snel het boek met 148 pagina's van Baden+ en haal 'm gratis op bij de Baden+ specialist bij jou in de buurt. 

RESERVEER GRATIS INSPIRATIEBOEK

Met liefde gemaakt
Afspraak maken