Badkamerstudio Roggeveen
Badkamerstudio Roggeveen
Westbaan 229
2841 MC Moordrecht
0182 686 262 - info@roggeveenbadkamers.nl
Aangesloten bij
close


Binnenkijken bij...
een Moderne badkamer met inbouwkast in Nieuwerkerk aan den IJssel

Binnenkijken bij een moderne badkamer met inbouwkast - Binnenkijken bij een moderne badkamer met inbouwkast Binnenkijken bij een moderne badkamer met inbouwkast - Binnenkijken bij een moderne badkamer met inbouwkast  
Maatwerk inbouwkast in houtlook voor de badkamer

Binnenkijken bij...
Een moderne badkamer met inbouwkast

Gemaakt door:Badkamerstudio Roggeveen
Woonplaats:Nieuwerkerk aan den IJssel
Type badkamer:Moderne badkamer
Wensen van de klant:Een eigentijdse inrichting met een rustige indeling

De familie Olde uit Nieuwerkerk aan den IJssel is in hun nopjes met hun nieuwe badkamer. Waar het in de oude badkamer ontbrak aan bewegingsvrijheid heeft het gezin nu een zee van ruimte om zich heen. Kijk je mee naar het resultaat?

Slimme badkamer indeling

De oude badkamer was van alles een beetje en dus eigenlijk net niets. Om meer ruimte en rust te ervaren kwam de familie bij ons langs in de showroom. Samen bedachten we een slimme badkamer indeling en goten het in een ontwerp met verrassende productkeuzes. Zo hebben we afscheid genomen van het bad, de douchecabine en het ronde badkamermeubel. Daarvoor in de plaats voorzagen we de badkamer van moderne upgrades en een maatwerk badkamerkast.

Warme badkamertegels

Ons eigen team van tegelzetters plaatste een groter formaat badkamertegels, wat het ruimtelijke gevoel direct versterkt. We behielden het contrast tussen donkere vloertegels en lichte wandtegels. De zachtere tint in combinatie met een minder opvallende voegkleur oogt rustig. De zandkleurige wandtegels zijn bovendien een knipoog naar de natuur; iets wat de oude badkamer nog miste.

Tip: hulp nodig met tegels kiezen? Download ons tegel stappenplan

Plaatsing van zandkleurige wandtegels in de badkamer
Vergelijking van oude badkamer met met en nieuwe badkamer met grote inloopdouche en zonder bad

Bad eruit, royale doucheruimte erin

Het bad en de douchecabine voelden samen krap aan. We deden een concessie door het bad weg te laten en plaatsten een inloopdouche met doorlopende vloertegels. We scheidden de badkamer met een enkele douchewand en lieten de rest open. De doucheset in verchroomde kleur geeft subtiel een stralend effect aan de doucheruimte.

Kiezen tussen een bad of een doucheruimte lastig? In deze blog vind je de voordelen van een bad en een doucheruimte terug.    

Zandkleurige wandtegels zijn een knipoog naar de natuur

Betonlook wastafel

Een groot badkamermeubel zorgt voor een comfortabel gezamenlijk badkamer moment. We kozen voor een dubbele wastafel in betonlook en een onderkast in houtlook. Deze stoere verschijning vulden we aan met chroomkleurige wastafelkranen, waarbij het stijlvolle silhouet voor de ultieme verfijning zorgt. De spiegelkast met ledverlichting maakt de meubelhoek compleet.

Meubelhoek in de badkamer met dubbele wastafel in betonlook en houtlook onderkast met vier lades
Maatwerk inbouwkast in houtlook voor de badkamer

Maatwerk inbouwkast

De wens voor meer opbergruimte in de badkamer vervulden we met een maatwerk inbouwkast. We zochten samen naar een oplossing die verre van saai is. Doordat we de kast in een nis hebben geplaatst lijkt deze in de muur te zijn weggewerkt. Om het aanzicht nog fraaier te maken, kozen we voor kastdeurtjes in houtlook. Zo ontstaat een subtiel contrast met de omliggende muur. Zo is deze badkamerkast een prachtig statement in de badkamer geworden.

Badkamer indeling advies

We bedenken graag creatieve oplossingen voor ruimte en rust in de badkamer. Graag nodigen we je uit in onze showroom om samen naar jouw droombadkamer toe te werken. We zijn reuze benieuwd naar jouw wensen en vertalen dit graag door naar een professioneel ontwerp. Heb je zelf al een badkamer ontwerp of ruwe schets? Geen probleem, dan stappen we vanaf daar in. Schroom niet en kom vrijblijvend bij ons langs of maak vast een afspraak via onderstaande button. De koffie of thee staat klaar!

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Binnenkijken bij een moderne badkamer met inbouwkast - Badkamer advies creatieve oplossingen
Binnenkijken bij een moderne badkamer met inbouwkast - Banner - Download stijlwijzer badkamertrends 2024

DOWNLOAD DE BADEN+ STIJLWIJZER

Welke trendy stijl spreekt jou het meeste aan? Ontdek de vele mogelijkheden die elke stijl biedt voor jouw badkamer. Vind de leukste en mooiste producten. Zo helpen we je met onze Stijlwijzer badkamertrends van dit moment op weg om je badkamer helemaal in te richten met de stijl die jij mooi vindt.

ONTDEK JOUW BADKAMERSTIJL

Met liefde gemaakt
Afspraak maken