Badkamerstudio Roggeveen
Badkamerstudio Roggeveen
Westbaan 229
2841 MC Moordrecht
0182 686 262 - info@roggeveenbadkamers.nl
Aangesloten bij
Inspiratie: voor een kleine badkamer - Inspiratie: voor een kleine badkamer

Praktische ontwerptips voor
een kleine badkamer

In de meeste Nederlandse huizen is het oppervlak in de badkamer beperkt. Het liefst genieten we met z’n allen van een complete badkamer die aan alle eisen voldoet. Met een slim badkamerontwerp kan een kleine badkamer ook compleet zijn. Het is zelfs mogelijk om een kleine badkamer te laten ontwerpen mét inloopdouche of ligbad.

Bij het inrichten van een badkamer houd je met veel elementen rekening. Ramen, deuren en het leidingwerk moeten bijvoorbeeld ook meegenomen worden in het badkamerontwerp. Het badkamerontwerp van een kleine badkamer is een cruciale factor, omdat er hier slim omgegaan moet worden met de ruimte. Badkamerstudio Roggeveen geeft je graag advies over de indeling en het inrichten van een kleine badkamer.

Inspiratie: voor een kleine badkamer - 1. Slim badkamerontwerp

Slim badkamerontwerp

Vraag jouw Baden+ adviseur Badkamerstudio Roggeveen in Moordrecht ook eens naar de mogelijkheden van een T-opstelling in je badkamer. Deze indeling maakt het mogelijk om je badkamer te voorzien van een royale douchecabine of inloopdouche, een ruim badkamermeubel én een toilet. Met een T-opstelling benut je de ruimte optimaal en creëert je lekker veel privacy.

Maak een afspraak met jouw badkamerspecialist of kom langs in de showroom.

Maak een afspraak

Een kleine badkamer met inloopdouche

De T-opstelling zorgt ervoor dat je kunt genieten van een ruime inloopdouche. Bij een T-opstelling is het badkamermeubel tegen een wand geplaatst. Achter deze wand bevinden zich het toilet en de inloopdouche. Ook deze ruimtes zijn van elkaar gescheiden door een wand. Zo is de halve badkamer benut met een douche, een toilet en een badkamermeubel.

Inspiratie: voor een kleine badkamer - 2. Inspiratie kleine badkamer
Inspiratie: voor een kleine badkamer - 2. Inspiratie kleine badkamer
Een T-opstelling maakt een complete badkamer mogelijk.

Een bad in een kleine badkamer

Na een dag werken verlangen veel Nederlanders naar een ontspannend bad, gevuld met warm water om de stress van je af te laten glijden. Vaak wordt gedacht dat een ligbad in de kleine badkamer een onmogelijke wens is, waardoor men sneller kiest voor een douchecabine. Toch zijn er diverse mogelijkheden.

Inspiratie: voor een kleine badkamer - 3. Een bad in een kleine badkamer
Inspiratie: voor een kleine badkamer - 3. Een bad in een kleine badkamer

Slimme oplossingen

Een afgeschuind bad past in veel gevallen namelijk wel in een compacte badkamer. Bij een afgeschuind bad loopt de rand van het bad af, waardoor er extra loopruimte ontstaat. In deze extra ruimte kun je bijvoorbeeld een badkamermeubel kwijt. Een compact, ondiep badmeubel van Sphinx biedt voldoende opbergruimte en neemt weinig ruimte in beslag.

Aan de slag met je badkamer

Ben je op zoek naar een slim ontwerp voor je badkamer? Met de badkamer ontwerptool kun je zelf aan de slag met je eigen badkamer. Eerst even inspiratie opdoen? In de showroom kun je diverse voorbeelden van kleine badkamers bekijken. Maak hiervoor een afspraak met Badkamerstudio Roggeveen in Moordrecht. We maken graag een vrijblijvend ontwerp op basis van de maten van de ruimte en je wensen.

Maak een afspraak
Deel dit artikel
Inspiratie: voor een kleine badkamer - Banner - Badkamerboek

Een cadeautje, het Baden+ Lookbook!

Boordevol badkamerinspiratie met binnenkijkers, moodboards en heel veel productinformatie. Haal dit prachtige 132-pagina tellende badkamerboek gratis op bij jouw Baden+ specialist.

Direct contact opnemen
Inspiratie: voor een kleine badkamer - Reviewblok
Wij scoren een
9.5
9.5 van 1 10
15-09-2019
Waardering van onze klanten Snelle en precieze werkwijze, goede communicatie en vakkundig.
Inspiratie: voor een kleine badkamer - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties