Badkamerstudio Roggeveen
Badkamerstudio Roggeveen
Westbaan 229
2841 MC Moordrecht
0182 686 262 - info@roggeveenbadkamers.nl
Aangesloten bij
close


Binnenkijken bij...
een badkamer met sauna in Nieuwerkerk aan den IJssel

Binnenkijken bij een luxe badkamer met sauna - Binnenkijken bij een luxe badkamer met sauna Binnenkijken bij een luxe badkamer met sauna - Binnenkijken bij een luxe badkamer met sauna  

Binnenkijken bij...
een luxe badkamer met sauna

Badkamerstudio Roggeveen heeft in Nieuwerkerk aan den IJssel een badkamer gerealiseerd met een luxe uitstraling. De complete badkamer heeft alles in huis om te ontspannen na een drukke werkdag. Met onder andere een Sunshower, sauna en vloerverwarming is de badkamer een ware thuisspa.  

Binnenkijken bij een luxe badkamer met sauna - 1. Samenvatting

Binnenkijken bij...
Een luxe badkamer

Gemaakt door:Badkamerstudio Roggeveen
Woonplaats:Nieuwerkerk aan den IJssel
Type badkamer:Luxe badkamer
Wensen van de klant:Een inrichting die wellness benadrukt

Wellness onder de douche

Douchen is in deze badkamer in Nieuwerkerk aan den IJssel een ware beleving. De XXL-douchekop zorgt voor een heerlijke warme regenstraal. De douche is eenvoudig te bedienen met het Showerselect inbouwthermostaat van Hansgrohe. Met een druk op de knop schakel je tussen diverse straalsoorten, zoals een ontspannende massagestraal. In de doucheruimte zijn ook twee Looox nissen geplaats voor de douchespullen. De Sunshower brengt het zonnetje in de doucheruimte. Dit slimme apparaat verwarmt je lichaam met uv-licht of infraroodlicht, voor een echte wellnessbeleving tijdens het douchen.

Praktisch badkamermeubel 

Het Thebalux badkamermeubel staat centraal in de ruimte en zorgt voor extra opbergruimte. De spiegel is voorzien van verlichting, waardoor je op ieder moment van de dag een helder beeld hebt. Op de ruime wastafel is een Hansgrohe Metris wastafelmengkraan geïnstalleerd. Deze kraan heeft een hoge uitloop, waardoor er genoeg ruimte is om bijvoorbeeld je haren te wassen onder de kraan.

Binnenkijken bij een luxe badkamer met sauna - praktisch badkamermeubel en compleet toilet
Binnenkijken bij een luxe badkamer met sauna - praktisch badkamermeubel en compleet toilet

Compleet toilet

Badkamerstudio Roggeveen heeft de badkamer voorzien van een compleet toilet. Het wandcloset uit de Mix & Match collectie van Baden+ is mooi om te zien én biedt optimaal schoonmaakgemak. De wanden zijn betegeld met glanzende tegels, die de ruimtelijkheid van de badkamer vergroten. Naast het toilet kunnen de toiletrollen fraai in de wand geplaatst worden, dankzij de inbouwnissen van Looox.

Ontspannen in een optimaal klimaat 

Deze luxe badkamer heeft altijd de juiste temperatuur. Op koude dagen heb je warme voeten met de Magnum vloerverwarming en als je uit de douche stapt, is er altijd een warme handdoek binnen handbereik dankzij de Vasco designradiator. Om helemaal tot rust te komen is de badkamer voorzien van een sauna. Zo heeft deze badkamer in Nieuwerkerk aan den IJssel alle mogelijkheden om te relaxen.

Binnenkijken bij een luxe badkamer met sauna - ontspannen in een optimaal klimaat en meer informatie of advies
Binnenkijken bij een luxe badkamer met sauna - ontspannen in een optimaal klimaat en meer informatie of advies

Meer informatie of advies?

Heeft deze luxe badkamer in Nieuwerkerk aan den IJssel je geïnspireerd? Wij van Badkamerstudio Roggeveen gaan graag met je in gesprek om een persoonlijk ontwerp op maat te maken. Wij werken in de wijde omgeving van Moordrecht, waaronder Gouda, Bodegraven, Waddinxveen, Zuidplas en Reeuwijk. 

Met liefde gemaakt
Afspraak maken