Badkamerstudio Roggeveen
Badkamerstudio Roggeveen
Westbaan 229
2841 MC Moordrecht
0182 686 262 - info@roggeveenbadkamers.nl
Aangesloten bij
close


Moderne badkamer in Gouda

Moderne badkamer in Gouda - Moderne badkamer in Gouda Moderne badkamer in Gouda - Moderne badkamer in Gouda  

Moderne badkamer in Gouda - 1. Samenvatting moderne badkamer gouda

Binnenkijken bij...
Een moderne badkamer

Gemaakt door:Badkamerstudio Roggeveen
Woonplaats:Gouda
Type badkamer:Moderne badkamer
Wensen van de klant:Opvallend lijnenspel van strokentegels

Badkamerstudio Roggeveen renoveerde een complete badkamer in Gouda. Samen met de familie uit Gouda hebben we een strakke badkamer ontworpen met een opvallend lijnenspel van strokentegels. Al het oude sanitair en tegelwerk werd verwijderd. Een hele klus, maar het uiteindelijke resultaat mag er zijn: een moderne badkamer waar de familie weer van kan genieten.

De badkamerverbouwing in Gouda

Bij een badkamerverbouwing komt ontzettend veel kijken. Het verwijderen van het oude sanitair en tegelwerk, het eventueel verleggen van de leidingen, het installeren van het nieuwe sanitair en het plaatsen van de tegels. Het is daarom belangrijk om de verbouwing over te laten aan deskundige en ervaren vakmensen. Om die reden hebben we bij Badkamerstudio Roggeveen ons eigen installatieteam. Het resultaat van de badkamerverbouwing in Gouda is een moderne badkamer, waar de familie blijvend van kan genieten.

Moderne badkamer in Gouda - afbeeldingen verbouwing
Moderne badkamer in Gouda - afbeeldingen verbouwing
De verbouwing was een hele klus, maar het resultaat is prachtig 

Unieke strokentegels

De klant uit Gouda koos voor fraaie strokentegels in drie kleuren. Deze strokentegels creëren een mooi lijnenspel, waardoor de badkamer karakter krijgt. Enkel de douchemuur en de muur bij het bad zijn met deze strokentegels betegeld. Zo wordt de badkamer niet te druk en zijn de strokentegels echte blikvangers in de badkamer. Heerlijk ontspannen kost hier geen enkele moeite.

Moderne badkamer in Gouda - Unieke strokentegels en ruime inloopdouche
Moderne badkamer in Gouda - Unieke strokentegels en ruime inloopdouche

Ruime inloopdouche

De badkamer in Gouda heeft de luxe van een bad én een ruime inloopdouche. De glazen douchewand van  HSK benadrukt het ruime gevoel van deze badkamer. In de inloopdouche komen de unieke strokentegels terug. Prachtig gecombineerd met de wand- en vloertegels in grijstinten. De douchekranen van Hotbath zijn met precisie in de wand gemonteerd. De inloopdouche biedt alle bewegingsruimte om optimaal te genieten onder de douche.

Voldoende opbergruimte in de badkamer

Om een badkamer ruim en opgeruimd te houden is voldoende opbergruimte belangrijk. De familie uit Gouda koos dan ook voor een ruime badkamermeubel en kolomkast van Mix & Match, het huismerk van Baden+. De houtlook van de meubels combineren uitstekend met de grijze tegels. Met de brede wasbak en dubbele kranen is het ’s ochtends ook niet meer dringen voor de spiegel. Deze moderne, ruime badkamer is zo van alle gemakken voorzien.

Moderne badkamer in Gouda - voldoende opbergruimte in de badkamer en Badkamerstudio Roggeveen voor complete badkamers in de omgeving van Moordrecht
Moderne badkamer in Gouda - voldoende opbergruimte in de badkamer en Badkamerstudio Roggeveen voor complete badkamers in de omgeving van Moordrecht

Badkamerstudio Roggeveen voor complete badkamers in Moordrecht en omgeving 

Heb je ook plannen om je badkamer te renoveren? Badkamerstudio Roggeveen uit Moordrecht realiseert badkamers in de wijde omgeving van Gouda en Moordrecht. Wij nodigen je graag uit in onze showroom in Moordrecht om je wensen te bespreken en een badkamerontwerp op maat te maken.

Met liefde gemaakt
Afspraak maken