Badkamerstudio Roggeveen
Badkamerstudio Roggeveen
Westbaan 229
2841 MC Moordrecht
0182 686 262 - info@roggeveenbadkamers.nl
Aangesloten bij
close


Natuurlijke badkamer in Zwammerdam

Natuurlijke badkamer in Zwammerdam - Natuurlijke badkamer in Zwammerdam Natuurlijke badkamer in Zwammerdam - Natuurlijke badkamer in Zwammerdam  

Natuurlijke badkamer in Zwammerdam - 1. Samenvatting natuurlijke badkamer zwammerdam

Binnenkijken bij...
Een natuurlijke badkamer

Gemaakt door:Badkamerstudio Roggeveen
Woonplaats:Zwammerdam
Type badkamer:Natuurlijke badkamer
Wensen van de klant:Aardse accenten met een strakke afwerking

Een badkamer en toilet met natuurlijke materialen en mooi stucwerk. Dat was een grote wens van onze klant in Zwammerdam. Wij van Badkamerstudio Roggeveen in Moordrecht gingen aan de slag met het ontwerp en de installatie. Het resultaat: een natuurlijke badkamer en toilet, voorzien van uniek maatwerk.

Badkamer met natuurlijke uitstraling 

Zowel de badkamer als het toilet hebben een natuurlijk karakter. Deze look is goed terug te zien in het tegel- en stucwerk. De opvallende mozaïektegels op de vloer geven een prachtig contrast met het tadelakt stucwerk. Op de wand. Dit stucwerk is waterdicht, ademend en stootvast. Ideaal voor deze badkamer in Zwammerdam. Ook het op maat gemaakte badmeubel springt gelijk in het oog. De houten spiegel en onderkast combineren goed met de betonnen wastafel.

Halfvrijstaand bad 

Deze badkamer in Zwammerdam heeft zowel een elegante douchevloer als een halfvrijstaand bad, van het Mix & Match assortiment van Baden+. Het halfvrijstaande bad geeft het gevoel van een vrijstaand bad, maar zorgt voor een ruimtebesparende indeling. In de wand zijn inbouwkranen van Hotbath geplaatst. De badkamer oogt zo heel rustig en is in detail perfect afgewerkt. Onze klant kan weer optimaal genieten in de vernieuwde badkamer.

Natuurlijke badkamer in Zwammerdam - halfvrijstaand bad en compleet toilet
Natuurlijke badkamer in Zwammerdam - halfvrijstaand bad en compleet toilet

Compleet toilet in Zwammerdam 

De toiletruimte is een mooie, serene ruimte geworden. Ook hier geven de mozaïektegels en de gestucte wanden een natuurlijke uitstraling aan de ruimte. Als toilet heeft de klant gekozen voor een wandcloset van Mix & Match, het huismerk van Baden+. Het ingebouwde toiletreservoir en het fonteintje maken deze bijzondere toiletruimte compleet.

Wil je ook een nieuwe badkamer of toilet?

Is je badkamer of toilet aan renovatie toe? En woon je ook in de wijde omgeving van Moordrecht, zoals Zwammerdam of Rotterdam? Neem contact met ons op of bezoek onze ruime showroom. Wij van Badkamerstudio Roggeveen helpen je graag met het realiseren van een droombadkamer. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Natuurlijke badkamer in Zwammerdam - meer informatie
Met liefde gemaakt
Afspraak maken