Badkamerstudio Roggeveen
Badkamerstudio Roggeveen
Westbaan 229
2841 MC Moordrecht
0182 686 262 - info@roggeveenbadkamers.nl
Aangesloten bij
Zo maak je van de badkamer een thuisspa - Zo maak je van de badkamer een thuisspa

Zo maak je van de badkamer een thuisspa

Ben je toe aan een ontspanmoment voor jezelf? Dan hoef je niet verder te reizen dan de badkamer. Met de juiste materialen creëer je een spa aan huis. Bekijk onze tips en laat je inspireren. 

De natuur aan de muur

Natuurlijke kleuren en materialen geven een rustige, luxe uitstraling aan je badkamer. Tegels zijn daarbij de perfecte basis. Onder de naam Nature heeft Villeroy & Boch een reeks tegelcollecties uitgebracht die je terugbrengen naar de natuur. Elke collectie heeft zijn eigen design en authentieke karakter, maar de natuurlijke sfeer hebben ze allemaal gemeen. Zo is er altijd een design dat aansluit bij jouw wensen.

Zo maak je van de badkamer een thuisspa - 1. De natuur aan de muur
Zo maak je van de badkamer een thuisspa - 1. De natuur aan de muur

Bubbelen en badderen in je thuisspa

Een fijn bad past goed bij een thuisspa. Voor de ultieme spabeleving kies je voor een exemplaar met bubbels. Sealskin heeft bijzondere whirlpoolsystemen die beschikbaar zijn voor vrijwel ieder Sealskin bad. Kies je voor een massage die je bloedsomloop stimuleert? Of een stevige massage die na het sporten je spieren tot rust brengt? De keuze is aan jou!

Om badderen nog rustgevender te maken kun je een waterdicht audiosysteem plaatsen in de badkamer. Zet een rustgevend muziekje aan, voeg je favoriete geurkaarsen toe en het relaxen kan beginnen.

Voor de ultieme spabeleving kies je voor een exemplaar met bubbels.

Wellness mogelijkheden in je doucheruimte

De doucheruimte is tegenwoordig veel meer dan een plek om jezelf te wassen. Momenteel zijn er diverse technologieën die van de douche een wellnessruimte maken. Zo maakt Xenz stoomdouches op maat, die een douche en stoomcabine in één zijn. Hierdoor is er geen aparte ruimte nodig om een stoomcabine te plaatsen. Zelfs in de kleinste badkamer is een eigen stoomdouche nu een mogelijkheid!

Een ander slim systeem is de Sunshower. Zoals de naam al doet vermoeden haal je met de Sunshower het zonnetje in je doucheruimte. Het apparaat kun je aanzetten tijdens het douchen, waarbij het een helende warmte uitstraalt.

Zo maak je van de badkamer een thuisspa - 2. Wellness mogelijkheden in je doucheruimte
Zo maak je van de badkamer een thuisspa - 2. Wellness mogelijkheden in je doucheruimte

Een vleugje groen in je thuisspa

Planten zijn de perfecte manier om je thuisspa compleet te maken. Ze hebben een zuiverende werking en geven zuurstof. Goed voor jezelf en je gemoedstoestand! Het is wel belangrijk om de juiste plant te kiezen, want niet iedere plant voelt zich thuis in een vochtige omgeving. Bamboe, aloë vera en de varen zijn enkele planten die wel geschikt zijn voor de badkamer. Combineer je planten met een aantal mooie accessoires en je thuisspa is compleet.

Deel dit artikel
Zo maak je van de badkamer een thuisspa - Banner - Badkamerboek

Een cadeautje, het Baden+ Lookbook!

Boordevol badkamerinspiratie met binnenkijkers, moodboards en heel veel productinformatie. Haal dit prachtige 132-pagina tellende badkamerboek gratis op bij jouw Baden+ specialist.

Direct contact opnemen
Zo maak je van de badkamer een thuisspa - Reviewblok
Wij scoren een
9.5
9.5 van 1 10
15-09-2019
Waardering van onze klanten Snelle en precieze werkwijze, goede communicatie en vakkundig.
Zo maak je van de badkamer een thuisspa - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties