Badkamerstudio Roggeveen
Badkamerstudio Roggeveen
Westbaan 229
2841 MC Moordrecht
0182 686 262 - info@roggeveenbadkamers.nl
Aangesloten bij
Top 5 inspiratiebronnen voor jouw nieuwe badkamer - Top 5 inspiratiebronnen voor jouw nieuwe badkamer

Top 5 inspiratiebronnen voor je badkamer

Ben je op een zoektocht om je ideale badkamer samen te stellen? ‘Inspiratie’ is dan het toverwoord. Waar doe je die op? Daar zijn veel mogelijkheden voor. Lees onze top 5 inspiratiebronnen voor jouw nieuwe badkamer. Speur ze allemaal af. Om zo tot het droomplaatje van jouw badkamer te komen.

Binnenkijken bij anderen

Internet is natuurlijk een bron van mogelijkheden. Typ badkamerinspiratie in en je komt talloze afbeeldingen van badkamers tegen. Vaak zeggen die niet zo veel. Daarom zijn binnenkijkers een leuk startpunt voor inspiratie. Je krijgt een inkijkje in iemands huis en leest waarom bepaalde verrassende keuzes zijn gemaakt. Kiezelstenen op de muur? Waarom niet?

Top 5 inspiratiebronnen voor jouw nieuwe badkamer - 1. Binnenkijken bij anderen
Top 5 inspiratiebronnen voor jouw nieuwe badkamer - 1. Binnenkijken bij anderen

Voorbeelden om je stijl te bepalen

Heb je door al dat kijken een idee gekregen van je stijl? Hou je van badkamers met een luxe hotelkamer uitstraling? Of ga je voor een meer moderne, industriële stijl met zwarte elementen en betonstuc muren? Kijk dan eens naar onze voorbeeldbadkamers. Hier zie je hoe je bijvoorbeeld een moderne badkamer creëert die tot in lengte der dagen modern zal ogen.

Lekker bladeren door boeken en folders

Duizelt al dat moois? Duik dan ook eens in een van onze folders of ons dikke badkamerboek. Hierin is al een selectie voor je gemaakt van de nieuwste trends en slimste adviezen. Vaak rondom een thema. Onze nieuwste folder gaat over de ‘Badkamer op maat’. Want wist je dat een unieke badkamer op maat ook binnen een kleiner budget te realiseren is? Veel van onze merken bieden talloze maatwerkopties. Ook leuk is onze inspiratiefolder met  de nieuwste trends van dit jaar. Vraag onze inspiratiefolder aan, en laat je verrassen.

Top 5 inspiratiebronnen voor jouw nieuwe badkamer - 2. Lekker bladeren door boeken en folders
Top 5 inspiratiebronnen voor jouw nieuwe badkamer - 2. Lekker bladeren door boeken en folders

Moodboard: verzamel wat jij mooi vindt

Heb je eenmaal een idee van jouw stijl en ideale indeling? Surf dan eens naar onze collectiepagina’s en kijk welke onderdelen in jouw badkamer moeten komen. Een douche, een bad, een badkamermeubel en toilet? Deze kun je perfect verzamelen op het online moodboard, door gewoon op de hartjes te klikken. Zo krijg je gelijk een goed beeld van je stijl en bundel je al je inspiratie in één overzicht!

Showroom: bekijken en voelen

De beste inspiratie krijg je in de showroom van je badkamerspeciaalzaak. Hier zie je het mooiste sanitair opgesteld in talloze combinaties. Zo krijg je een concreet beeld van alle mogelijkheden. Je kunt lades opentrekken, voelen hoe softclose werkt. Het verschil voelen tussen een glanzende keramieken en mat solidsurface waskom. Of ontdek of een houtlooktegel werkelijk oogt en voelt als echt hout. Al deze vragen en meer worden beantwoord in de showroom. Kom langs, want hier vind je badkameradviseurs die je echt inspireren!

Maak een afspraak
Top 5 inspiratiebronnen voor jouw nieuwe badkamer - 3. Showroom: bekijken en voelen
Deel dit artikel
Top 5 inspiratiebronnen voor jouw nieuwe badkamer - Banner - Badkamer moodboard [g]

Maak je eigen badkamer moodboard

Op onze website vind je de mooiste ideeën voor je badkamer. Zie je iets waar je blij van wordt? Bewaar de afbeelding op je persoonlijke moodboard. Vervolgens kun je jouw moodboard delen, printen én meenemen naar je badkamerspecialist. Verzamel je wensen en breng je droombadkamer tot leven.

LAAT JE INSPIREREN

Top 5 inspiratiebronnen voor jouw nieuwe badkamer - Reviewblok
Wij scoren een
9.5
9.5 van 1 10
15-09-2019
Waardering van onze klanten Snelle en precieze werkwijze, goede communicatie en vakkundig.
Top 5 inspiratiebronnen voor jouw nieuwe badkamer - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties