Badkamerstudio Roggeveen
Badkamerstudio Roggeveen
Westbaan 229
2841 MC Moordrecht
0182 686 262 - info@roggeveenbadkamers.nl
Aangesloten bij
Badkamer ontwerpen - Badkamer ontwerpen
3D Badkamerontwerptool

Ontwerp zelf uw eigen badkamer

Heeft u al een idee hoe uw ideale badkamer eruit moet zien? Met de 3D Badkamerontwerp-tool van Baden+ geeft u vorm aan al uw ideeën. Met deze handige tool ontwerpt u eenvoudig uw nieuwe badkamer. U bepaalt zelf de indeling, de materialen en de uitstraling. Start hieronder het 3D badkamerontwerpprogramma en ontwerp uw eigen badkamer.

START MET ONTWERPEN

Een ontwerp laten maken?

Natuurlijk kunt u ook terecht bij Badkamerstudio RoggeveenMoordrecht voor een badkamerontwerp. U bespreekt uw wensen met ons. Wij maken dan een perfect badkamerontwerp dat past bij uw woning, gezinssamenstelling en budget. Bent u tevreden over het ontwerp? Dan zorgt ons installatieteam ervoor dat u zo snel mogelijk kunt genieten van uw nieuwe badkamer.  Badkamerstudio RoggeveenMoordrecht helpt u graag bij het hele traject. Van A tot Z.

Maak een afspraak  
  Badkamer ontwerpen - 1. Een ontwerp laten maken

Zo maakt u zelf een ontwerp

Met de 3D badkamertool van Baden+ ontwerp u stap voor stap uw eigen badkamer. U bepaalt de afmetingen van de ruimte en plaatst zelf het sanitair op de gewenste plek. U kunt de ruimte vanuit verschillende invalshoeken bekijken. En met de 3D optie krijgt u een heel realistisch beeld.

  Badkamer ontwerpen - 2. Zo maakt u zelf een ontwerp
  Badkamer ontwerpen - 2. Zo maakt u zelf een ontwerp

Klaar voor de start

Wanneer u start met ontwerpen, bepaalt u eerst de vorm en de afmetingen van de gewenste ruimte. U plaatst waar u dat wilt een raam en deur. Daarna kunt u kiezen voor een bepaalde stijl. U kiest verschillende toiletten, douches, baden en meubels. Zelfs de kranen kunt u een kleurtje geven. Wat dacht u van zwart? En voor de finishing touch voegt u de gewenste accessoires toe.

  Badkamer ontwerpen - 3. Uw ontwerp opslaan

Uw ontwerp opslaan

Is uw ontwerp gereed? Dan kunt u het opslaan door een account aan te maken. Zo wordt het ontwerp voor u bewaard. Op een later tijdstip kunt u er dan altijd weer mee verder gaan. U ontvangt uw ontwerp als pdf via het e-mailadres dat u opgeeft. Het badkamerontwerp sturen we door naar de dichtstbijzijnde Baden+ winkel. Onze badkamerspecialist helpt u dan verder met de complete uitwerking van uw badkamerontwerp. Hij neemt hiervoor contact met u op om een vrijblijvende afspraak in te plannen. Zo helpen we u graag bij het realiseren van uw droombadkamer!

Meer inspiratie opdoen?

Wilt u meer inspiratie opdoen? Kijk dan eens bij onze voorbeeld badkamers. We hebben allerlei stijlen badkamers. Van familiebadkamers tot natuurlijke badkamers. Wat spreekt u aan? Voor elke smaak en budget hebben we complete badkamers ontworpen. Houdt u van stoer? Kijk dan eens naar onze betonlook badkamer. Geeft u de voorkeur aan natuurlijke materialen? Dan is de houtlook badkamer wellicht iets voor u. Klik, kijk en laat u inspireren. Kies zelf de stijl die bij u past!

  Badkamer ontwerpen - 4. Meer inspiratie opdoen?
  Badkamer ontwerpen - Banner - Badkamerboek

Een cadeautje, het Baden+ Lookbook!

Boordevol badkamerinspiratie met binnenkijkers, moodboards en heel veel productinformatie. Haal dit prachtige 132-pagina tellende badkamerboek gratis op bij uw Baden+ specialist.

Direct contact opnemen  
Badkamer ontwerpen - Reviewblok
Wij scoren een
9.6
9.6 van 1 10
26-11-2018
Waardering van onze klanten Keurig bedrijf, goed meegedacht.
Badkamer ontwerpen - Nieuwsbriefblok
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties