Badkamerstudio Roggeveen
Badkamerstudio Roggeveen
Westbaan 229
2841 MC Moordrecht
0182 686 262 - info@roggeveenbadkamers.nl
Aangesloten bij
Advies van uw specialist
  Indeling kleine badkamer - Baden+

Complete badkamer in het klein

Ook in een kleine badkamer kunt u heerlijke badkamermomenten beleven. Met slimme oplossingen realiseert u een complete badkamer voor de kleine ruimte. Wilt u bijvoorbeeld toch de weelde ervaren van een ruime inloopdouche? Of zelfs van een bad? Dan maken onze badkamerontwerpers het gewoon mogelijk. Het zal u verbazen hoe verrassend veel oplossingen er zijn om te zorgen voor groot badkamerplezier op een klein oppervlak. Bekijk onze kleine badkamers. 

Kleine badkamers
   

Kleine comfort badkamer

   

Huismerk badkamer Daytime

   

Sphinx badkamer

Slimme oplossingen
Veilige thermostaatkraan Het water blijft altijd op constante temperatuur Veilige thermostaatkraan van Grohe - Baden+
Comfortabel douchebad Baden én douchen in één. Geschikt voor de kleine badkamer Douchebad van Bruynzeel met afgeschuinde hoek - Baden+
Luxe vrijstaand bad Voor een hotelbeleving in de badkamer Luxe badkamer met vrijstaand bad - Baden+
Baden en douchen in één De veilige instap voorkomt valpartijen Baden en douchen in één

Kleine badkamer inrichten

Ook in een kleine badkamer kunt u comfortabel genieten. Als u maar op een slimme en efficiënte manier met de ruimte omgaat! Onze badkamerontwerpers vinden het geweldig om u te helpen bij de inrichting van uw kleine badkamer. Bovendien weten ze als geen ander hoe uw kleine badkamer ruimtelijk kan ogen. Ideaal als u op zoek bent naar inspiratie!

Kleine badkamer met bad

Op het eerste oog lijkt het misschien onmogelijk: een bad in uw kleine badkamer. Maar gelukkig is er vaak meer mogelijk dan u denkt. Bijvoorbeeld door heel slim ruimte te besparen met een bad dat schuin afloopt aan de beenzijde. Of door te kiezen voor een ligbad waarin u ook kunt douchen. Wat uw wensen ook zijn: met een efficiënt ontwerp is een kleine badkamer met bad gewoon mogelijk.

  Kleine badkamers - Banner - Meer badkamerinspiratie? [c]

Meer inspiratie?

Iedere badkamer is uniek. Dus elke ruimte vraagt om een persoonlijke aanpak. Het is leuk om alvast zelf na te denken over uw wensen en uw voorkeur voor de stijl. Ons blog staat boordevol inspiratie en slimme tips om de eerste stap te zetten naar uw droombadkamer.

  LAAT U INSPIREREN

Slim ontwerp voor de kleine badkamer

Ook kleine badkamers zijn er in allerlei vormen, soorten en maten. Onze badkamerontwerpers zien het steeds weer als een speciale uitdaging om de mooiste kleine badkamers te realiseren. Bent u benieuwd naar de verrassende mogelijkheden van een kleine badkamer? Maak dan een afspraak met Badkamerstudio Roggeveen in Moordrecht.

Maak een afspraak  
  Kleine badkamers - Slim ontwerp voor de kleine badkamer
Kleine badkamers - Reviewblok
Wij scoren een
9.6
9.6 van 1 10
26-11-2018
Waardering van onze klanten Keurig bedrijf, goed meegedacht.
Kleine badkamers - Nieuwsbriefblok
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties