Badkamerstudio Roggeveen
Badkamerstudio Roggeveen
Westbaan 229
2841 MC Moordrecht
018 268 6262 - info@roggeveenbadkamers.nl
Aangesloten bij
Mix & Match Douche
Mix & Match Douche - Mix & Match Douche
Douchecombinaties voor iedere badkamer

Mix & Match Douche

Douchen, we doen het niet meer alleen om schoon te worden. Heerlijk even bijkomen, jezelf opfrissen of nieuwe energie opdoen. Bij het samenstellen van ons Mix & Match assortiment hebben we ervoor gezorgd dat er voor iedereen de perfecte douche is. Van een inloopdouche tot douchecabine en van één tot meerdere straalsoorten. Alles is mogelijk.

  Mix & Match Douche - 1. MM Douchewanden en douchecabines

Comfortabele douchewanden en douchecabines

Natuurlijk wilt u een waterballet in uw douchehoek voorkomen. Baden+ heeft met Mix & Match een aantal mooie series douchewanden en douchecabines geselecteerd. Spatwaterdicht, met of zonder profiel en met helder veiligheidsglas. Afhankelijk van uw badkamerontwerp heeft u een nisdeur, hoekcabine of inloopdouche nodig. Graag nodigen we u uit om in de showroom de diverse opties te bekijken.

Bezoek de showroom van uw badkamerspecialist Badkamerstudio Roggeveen in Moordrecht voor meer informatie en laat u inspireren.

Maak een afspraak  

Douchegoot of douchevloer?

De douchehoek is niet compleet zonder een mooie douchevloer of douchegoot. In het Mix & Match assortiment van Baden+ heeft u de keuze uit kwalitatieve, waterdichte douchegoten en douchevloeren. Het grote voordeel van een douchegoot is dat u de vloertegels door kunt laten lopen, wat een ruimtelijk effect geeft aan uw douchehoek.

  Mix & Match Douche - 2. MM Douchegoot of douchevloer
  Mix & Match Douche - 2. MM Douchegoot of douchevloer

Een douchevloer is ook een zeer hygiënische optie. Het heeft een vlak oppervlak zonder voegen. Bacteriën krijgen zo geen kans en u kunt de douchevloer gemakkelijk schoonmaken. Andere voordelen van de vloer zijn de antislipfunctie en het comfortabele gevoel aan uw voeten. De douchevloeren van het huismerk van Baden+ zijn leverbaar in diverse kleuren en maten.

Maak uw douche compleet met een doucheset

U maakt uw douche compleet met een heerlijke regendouche. In het Mix & Match assortiment kunt u kiezen uit diverse opbouwsets, in een ronde of vierkante uitvoering. Deze bestaat uit een hoofd- en een handdouche die aan de muur wordt bevestigd. Of vindt u een inbouw doucheset mooier? Deze wordt volledig ingebouwd in de muur waardoor de douche ruimtelijk oogt. Én het is gemakkelijker schoon te houden. 

  Mix & Match Douche - 3. IS douchesets
MIX & MATCH DOUCHEMOGELIJKHEDEN
Metselwerkblok 1
Metselwerkblok 2
Metselwerkblok 3
Metselwerkblok 4

Trendy douchebak

Douchebakken zijn weer in opkomst. Het huismerk van Baden+ biedt trendy acryl douchebakken in vele maten. Het grote voordeel is dat u op een douchebak twintig jaar garantie heeft. Ze zijn leverbaar in tien kleuren en u kunt daarnaast kiezen voor een antislipfunctie.

Diverse straalsoorten

Duurzaamheid en design gaan hand in hand bij Mix & Match. Dankzij slimme technieken is het waterverbruik van de douches minimaal. Relaxen onder een regendouche? Of juist uw spieren een boost geven met een krachtige massagestraal? Met het huismerk van Baden+ stelt u de ideale douchehoek samen.

MIX EN MATCH COLLECTIE
   

Mix & Match badkamermeubel

   

Baden+ huismerk

   

Mix & Match Kraan

   

Mix & Match Bad

   

Mix & Match Tegels

   

Mix & Match Toilet

   

Mix & Match Radiator

   

Mix & Match badkameraccessoires

   

Mix & Match maatwerk

Mix & Match Douche - Reviewblok
Wij scoren een
9.7
9.7 van 1 10
01-12-2017
Waardering van onze klanten Wij vonden met name de manier waarop de installatie plaatsvond erg goed. Er werd netjes en goed door gewerkt. We kregen voldoende mogelijkheden om onze wensen kenbaar te maken.
Mix & Match Douche - Nieuwsbriefblok
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties