Badkamerstudio Roggeveen
Badkamerstudio Roggeveen
Westbaan 229
2841 MC Moordrecht
0182 686 262 - info@roggeveenbadkamers.nl
Aangesloten bij
Grohe Essence New Colour badkamerkranen
Grohe Essence New Colour badkamerkranen - Grohe Essence New Colour badkamerkranen
Trendy kleuren voor een bijzondere badkamer

Grohe Essence New Colour badkamerkranen

De Grohe Essence kranen geven u de mogelijkheid om de badkamer af te stemmen op uw smaak. Ze zijn beschikbaar in verschillende maten én kleuren. Allemaal voorzien van de geavanceerde technologie die u van Grohe mag verwachten. De serie biedt u de flexibiliteit om een eigentijdse badkamer in te richten.

Grohe Essence New Colour badkamerkranen - 1. Grohe Complete serie in maat S tot XL

Complete serie in maat S tot XL

De Grohe Essence is een mengkraan met slanke, organische lijnen. Van binnen is de kraan voorzien van betrouwbare techniek die een soepele en precieze bediening garandeert. De serie bestaat uit mengkranen voor de wastafel, douche, bad, bidet én keuken. Wilt u enkel uw handen wassen of wilt u meer ruimte onder uw kraan? Met maten van S tot XL is de keuze aan u.

Bezoek de showroom van uw badkamerspecialist Badkamerstudio Roggeveen in Moordrecht voor meer informatie en laat u inspireren.

Maak een afspraak

Mengkraan in vele New Essence Colours

De Essence kranenserie heeft een uitgebreid aanbod in kleuren en afwerkingen. Naast de al eerder beschikbare chroom en supersteel varianten, zijn nu ook andere kleuren en afwerkingen verkrijgbaar. Wat dacht u van oud-koper (Warm Sunset), brons (Cool Sunrise) of zwart (Hard Graphite)? De kwaliteit van de coating van deze kranen is buitengewoon goed. Voor de coating van deze kranen wordt gebruikgemaakt van de PVD-technologie. Dit zorgt voor een nóg krasvastere laag dan chroom en geeft een prachtige glans. 

Grohe Essence New Colour badkamerkranen - 2. Grohe Mengkraan in vele New Essence Colours
Grohe Essence New Colour badkamerkranen - 2. Grohe Mengkraan in vele New Essence Colours

Toonaangevend in design en techniek

De Grohe Essence badkamerkranen blinken uit in design en techniek. Niet voor niets heeft het minimalistische design van de kranen meerdere designprijzen in de wacht gesleept. Maar ook van binnen zijn de kranen voorzien van innovatieve technieken, zoals Grohe AquaGuide en Grohe SilkMove. Grohe SilkMove zorgt ervoor dat u de greep moeiteloos bedient en met Grohe AquaGuide richt u de waterstraal naar wens.

GROHE ESSENCE NEW KRANEN
Metselwerkblok 1
Metselwerkblok 2
Metselwerkblok 3
Metselwerkblok 4

Voordelen Grohe Essence New Colour

De kranen uit de Grohe Essence serie voelen zich thuis in iedere badkamer. U heeft de keuze uit verschillende maten en opbouw of inbouw. Vanwege het unieke kleurenpalet kunt u de badkamer helemaal afstemmen op uw persoonlijke smaak. Jarenlang genot gegarandeerd, omdat de kranen voorzien zijn van betrouwbare Grohe technologie.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de Grohe Essence New kraan? Neem contact op met uw Baden+ winkel Badkamerstudio Roggeveen in Moordrecht. Zij kunnen u goed adviseren over deze Grohe mengkraan. Ook kunt u een van de showrooms bezoeken om de kraan in het echt te bewonderen. Liever een compleet badkamerontwerp? Ook dat is mogelijk bij Badkamerstudio Roggeveen in Moordrecht.

GROHE COLLECTIE
 

Grohe badkamerkranen

 

Grohe thermostaatkranen

 

Grohe douchesystemen

 

Grohe rainshower SmartControl

 

Grohe Sensia Arena douchewc

 

Grohe

Grohe Essence New Colour badkamerkranen - Reviewblok
Wij scoren een
9.5
9.5 van 1 10
15-09-2019
Waardering van onze klanten Snelle en precieze werkwijze, goede communicatie en vakkundig.
Grohe Essence New Colour badkamerkranen - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties