Badkamerstudio Roggeveen
Badkamerstudio Roggeveen
Westbaan 229
2841 MC Moordrecht
018 268 6262 - info@roggeveenbadkamers.nl
Aangesloten bij
Sphinx
Sphinx - Sphinx
Sphinx maakt uw badkamerdomein compleet

Sphinx sanitair

De badkamer is de plek waar u tot rust komt of juist nieuwe energie opdoet. Uw eigen domein, waar u ongestoord uzelf kunt zijn. Met sanitairspecialist Sphinx kunt u uw badkamer compleet naar uw wensen inrichten. Sphinx brengt namelijk een groot aantal complete badkamerseries voor elke smaak en budget. Voor grote én kleine badkamers.

  Sphinx - 1: Richt uw badkamer in met de Sphinx

Richt uw badkamer in met de Sphinx

De Sphinx badkamerseries  bestaan uit diverse wastafels, onderkasten en opbergkasten, wc’s, bidets en spiegels. Hiermee kunt u de badkamer volledig naar uw eigen wensen inrichten. Het design is perfect op elkaar afgestemd. Met aandacht voor comfort in ieder detail. Functionaliteit en duurzaamheid staan voorop maar gaan nooit ten koste van het oogstrelend design. Sphinx zal u verrassen! Wilt u graag het sanitair van Sphinx bekijken? Uw badkamerspecialist Badkamerstudio Roggeveen in Moordrecht laat u graag alle mogelijkheden zien.

Maak een afspraak  
  Sphinx - 2: Sphinx randloos toilet

Sphinx randloos toilet

Het Rimfree toilet is in verschillende Sphinx badkamerseries opgenomen. Het Sphinx Rimfree toilet blinkt uit in hygiëne en schoonmaakgemak. De toiletrand ontbreekt waardoor vuil geen kans krijgt om zich te hechten. Schoonmaken is een fluitje van een cent. Bovendien heeft het toilet een slimme spoeltechniek. Zelfs met weinig spoelwater spoelt de wc goed door.

  Sphinx - 3: Sphinx Acanto

Sphinx Acanto

Met de Acanto badkamerserie bepaalt u zelf de indeling én de look van uw badkamer. U heeft een ruime keuze in badkamermeubels, wastafels, toiletten, bidets en baden. Ook in materialen, afwerkingen en kleuren zijn de mogelijkheden groot. Bovendien gaan slimme functionele oplossingen hier samen met prachtig design. De serie oogt extra slank en modern en neemt weinig ruimte in.

SPHINX COLLECTIE
   

Sphinx badkamermeubels

   

Sphinx Acanto

   

Sphinx Rimfree toilet

Sphinx - Reviewblok
Wij scoren een
9.7
9.7 van 1 10
01-12-2017
Waardering van onze klanten Wij vonden met name de manier waarop de installatie plaatsvond erg goed. Er werd netjes en goed door gewerkt. We kregen voldoende mogelijkheden om onze wensen kenbaar te maken.
Sphinx - Nieuwsbriefblok
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties