Badkamerstudio Roggeveen
Badkamerstudio Roggeveen
Westbaan 229
2841 MC Moordrecht
0182 686 262 - info@roggeveenbadkamers.nl
Aangesloten bij
Sunshower - Sunshower
De zonnestraal in uw doucheruimte

Sunshower

Met de Sunshower haalt u het zonnetje in uw douchecabine. Er zijn Sunshowers met zon- én infraroodlicht of met alleen infraroodlicht. Het apparaat zet u aan tijdens het douchen. Zo kunt u douchen en tegelijkertijd genieten van de helende, warme werking van de Sunshower.

BEKIJK DE COLLECTIE

Sunshower: de kracht van zonlicht

De Sunshowers zijn ontwikkeld in samenwerking met medische specialisten. De wetenschap bevestigt dat zon- en infraroodlicht veel gezondheidsvoordelen bieden. De Sunshower is er in zes uitvoeringen, zodat er altijd een in uw badkamer past. De meeste Sunshowers worden ingebouwd, wat een rustig en strak effect heeft op uw doucheruimte. Heeft u onvoldoende ruimte of wil u geen verbouwing? Kies dan voor de opbouwvarianten Combi of Solo.

Uw badkamerspecialist Badkamerstudio Roggeveen in Moordrecht vertelt u graag meer over Sunshower.

Maak een afspraak
Sunshower - 2. Sunshower waarom met infraroodlicht

Waarom een Sunshower met infraroodlicht?

Alle Sunshowers zijn voorzien van infraroodlicht. Dit licht is onzichtbaar, maar kunt u wel voelen. Vergelijk het met een zonnetje dat door uw raam heen schijnt. Infraroodlicht ontspant uw spieren, stimuleert uw bloedsomloop en verlicht pijn. Heerlijk om uw dag mee te beginnen of eindigen. Wilt u een Sunshower met enkel infraroodlicht? Kies dan voor de Pure (XL), Solo of Duo.

Sunshower - 3. Sunshower waarom met uv-licht

Waarom een Sunshower met uv-licht?

De Deluxe (Black) en Combi Sunshower geven een veilige, lage dosis uv-licht. 10 minuten voor zo'n Sunshower is vergelijkbaar met 10 minuten in de Nederlandse zomerzon. Je verbrandt niet en profiteert toch van alle positieve effecten. Het licht zorgt voor extra vitamine D, wat resulteert in een betere weerstand, sterke botten en een mooie teint. Ook de productie van pigment en melanine wordt gestimuleerd; de natuurlijke bescherming tegen zonlicht. Op een verantwoorde wijze krijgt u zo een gezonde blos en voelt u zich energieker.

Veiligheid Sunshower

De Sunshower is speciaal ontwikkeld voor de douche. Het is een veilig systeem dat gekeurd is en voldoet aan de Europese richtlijnen. Door de ingebouwde timer gaat de Sunshower na maximaal tien minuten automatisch uit. Daarnaast zorgt een ventilatiekanaal voor de aan- en afvoer van droge, koele lucht. Hierdoor bestaat er geen kans op oververhitting van de Sunshower.

Sunshower - 4. Sunshower veiligheid
Sunshower collectie
 

Sunshower Deluxe

 

Sunshower Pure

 

Sunshower Solo

 

Sunshower Combi

 

Sunshower Duo

Sunshower - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? In onze showroom vind je prachtige opstellingen van badkamers in allerlei stijlen. Ook staan onze badkamerspecialisten klaar om je te helpen bij het samenstellen van jouw ideale badkamer.

CONTACT OPNEMEN

Sunshower - Reviewblok
Wij scoren een
9.5
9.5 van 1 10
15-09-2019
Waardering van onze klanten Snelle en precieze werkwijze, goede communicatie en vakkundig.
Sunshower - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties