Badkamerstudio Roggeveen
Badkamerstudio Roggeveen
Westbaan 229
2841 MC Moordrecht
0182 686 262 - info@roggeveenbadkamers.nl
Aangesloten bij
Installatie - Installatie
Badkamerstudio Roggeveen

Installatie

Koopt u uw badkamer bij Badkamerstudio Roggeveen, dan ontzorgen wij u graag van A tot Z. Een badkamerontwerp op maat, advies in product- en materiaalkeuze en een complete installatie door ons eigen, ervaren installatieteam.
Één aanspreekpunt, wel zo fijn!

  Installatie - 1. Roggeveen installeert uw badkamer

Badkamerstudio Roggeveen installeert uw badkamer

Bij Badkamerstudio Roggeveen in Moordrecht heeft u gegarandeerd een kwalitatieve badkamer. We hebben een ervaren team aan vakmensen in huis, die uw nieuwe complete badkamer met uiterste precisie installeert. Blijkt dat er na verloop van tijd toch iets misgegaan is, dan wordt dit natuurlijk zo snel mogelijk opgelost. Dat is de service waar wij voor staan. Kom gerust eens naar onze showroom en neem de maten van uw badkamer mee. Wij zorgen dan voor een passend, uniek badkamerontwerp.

Badkamer installatie is vakwerk

Bij het bouwen of verbouwen van een complete badkamer komt veel kijken. Leidingwerk dat vervangen of verlegd moet worden, voldoende waterdruk, de elektriciteit, tegel- en stucwerk en eventueel het aanleggen van vloerverwarming. Ons team bestaat daarom uit goed geschoolde, ervaren medewerkers die de lat hoog leggen. Zij zorgen ervoor dat uw badkamer niet alleen mooi oogt, maar dat ook de techniek erachter perfect is.

  Installatie - 2. Roggeveen Installatie is vakwerk/Vast aanspreekpunt
  Installatie - 2. Roggeveen Installatie is vakwerk/Vast aanspreekpunt

Vast aanspreekpunt tijdens uw badkamerverbouwing

Het voordeel van een eigen installatieteam is dat u te maken heeft met een vast en vertrouwd aanspreekpunt. Tijdens de badkamerverbouwing heeft u een heldere planning en altijd dezelfde installateurs over de vloer. De kosten voor het installatiewerk worden tevens direct in de offerte meegenomen. U heeft zo een duidelijk overzicht van de totale kosten en u komt achteraf niet voor verrassingen te staan.

Badkamer verbouwen in de wijde omgeving van Moordrecht

Wilt u ook uw nieuwe badkamer laten verbouwen door ons deskundige installatieteam? Badkamerstudio Roggeveen staat voor u klaar in de wijde omgeving van Moordrecht. Zo hebben we badkamers gerealiseerd in Gouda en Nieuwerkerk aan den IJssel. Ook in o.a. Zuidplas, Waddinxveen, Boskoop en Reeuwijk zijn wij uw badkamerspecialist.

  Installatie - 3. Roggeveen Badkamer verbouwen

De zekerheid van Badkamerstudio Roggeveen

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. U wilt een badkamer die precies past bij uw smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kiest u voor Badkamerstudio Roggeveen dan kiest u voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Installatie - Reviewblok
Wij scoren een
9.6
9.6 van 1 10
26-11-2018
Waardering van onze klanten Keurig bedrijf, goed meegedacht.
Installatie - Nieuwsbriefblok
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties