Badkamerstudio Roggeveen
Badkamerstudio Roggeveen
Westbaan 229
2841 MC Moordrecht
0182 686 262 - info@roggeveenbadkamers.nl
Aangesloten bij
close
Installatie - Installatie Installatie - Installatie
Badkamerstudio Roggeveen

Installatie

Koop je jouw badkamer bij Badkamerstudio Roggeveen, dan ontzorgen wij je graag van A tot Z. Een badkamerontwerp op maat, advies in product- en materiaalkeuze en een complete installatie door ons eigen, ervaren installatieteam.
Één aanspreekpunt, wel zo fijn!

Installatie - 1. Roggeveen installeert jouw badkamer

Badkamerstudio Roggeveen installeert jouw badkamer

Bij Badkamerstudio Roggeveen in Moordrecht heb je gegarandeerd een kwalitatieve badkamer. We hebben een ervaren team aan vakmensen in huis, die jouw nieuwe complete badkamer met uiterste precisie installeert. Blijkt dat er na verloop van tijd toch iets misgegaan is, dan wordt dit natuurlijk zo snel mogelijk opgelost. Dat is de service waar wij voor staan. Kom gerust eens naar onze showroom en neem de maten van jouw badkamer mee. Wij zorgen dan voor een passend, uniek badkamerontwerp.

Badkamer installatie is vakwerk

Bij het bouwen of verbouwen van een complete badkamer komt veel kijken. Leidingwerk dat vervangen of verlegd moet worden, voldoende waterdruk, de elektriciteit, tegel- en stucwerk en eventueel het aanleggen van vloerverwarming. Ons team bestaat daarom uit goed geschoolde, ervaren medewerkers die de lat hoog leggen. Zij zorgen ervoor dat jouw badkamer niet alleen mooi oogt, maar dat ook de techniek erachter perfect is.

Installatie - 2. Roggeveen Installatie is vakwerk/Vast aanspreekpunt
Installatie - 2. Roggeveen Installatie is vakwerk/Vast aanspreekpunt

Vast aanspreekpunt tijdens jouw badkamerverbouwing

Het voordeel van een eigen installatieteam is dat je te maken heeft met een vast en vertrouwd aanspreekpunt. Tijdens de badkamerverbouwing heb je een heldere planning en altijd dezelfde installateurs over de vloer. De kosten voor het installatiewerk worden tevens direct in de offerte meegenomen. Je hebt zo een duidelijk overzicht van de totale kosten en je komt achteraf niet voor verrassingen te staan.

Badkamer verbouwen in de wijde omgeving van Moordrecht

Wil je ook jouw nieuwe badkamer laten verbouwen door ons deskundige installatieteam? Badkamerstudio Roggeveen staat voor je klaar in de wijde omgeving van Moordrecht. Zo hebben we badkamers gerealiseerd in Gouda en Nieuwerkerk aan den IJssel. Ook in o.a. Zuidplas, Waddinxveen, Boskoop en Reeuwijk zijn wij jouw badkamerspecialist.

Installatie - 3. Roggeveen Badkamer verbouwen
Installatie - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Moordrecht

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

De zekerheid van Badkamerstudio Roggeveen

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wilt een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Badkamerstudio Roggeveen? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Met liefde gemaakt
Afspraak maken