Badkamerstudio Roggeveen
Badkamerstudio Roggeveen
Westbaan 229
2841 MC Moordrecht
0182 686 262 - info@roggeveenbadkamers.nl
Aangesloten bij
close
Bliss
Bliss - Bliss Bliss - Bliss
Meubels die net zo uniek zijn als jij

Bliss

Bliss is een Nederlands merk met badkamermeubelen en wastafels van de beste kwaliteit. Maatwerk staat centraal, wat je de mogelijkheid geeft om een meubel naar wens samen te stellen. Zo ontstaat een badkamer die net zo uniek is als jij.

Bekijk de collectie

Bliss heeft passie voor badkamerdesign

Bliss bedenkt, ontwerpt en ontwikkelt alle producten in eigen beheer. De makers van Bliss hebben namelijk een bijzondere passie voor vormgeving. Over elk detail is nagedacht en dat zie je terug in de gehele collectie. Bij Bliss heb je de keuze uit twee merken: Bliss Elements en Bliss E’viva. Bliss Elements staat voor semi-maatwerk en met Bliss E’viva kun je het meubel volledig op maat laten maken.

Bliss - Passie voor design

Duurzame materialen van topkwaliteit

Alle badkamermeubelen zijn gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen. Zo is elk meubel standaard uitgerust met een softclose ladensysteem van Duitse kwaliteit. Daarmee ben je ervan verzekerd dat je jarenlang kunt genieten van je badkamermeubel. Bij Bliss gaan ze voor jou tot het uiterste!

Bliss - Duurzame materialen van topkwaliteit

Bliss E'viva

Bliss E’viva staat voor maatwerk van de beste kwaliteit. Het super strakke basismateriaal solid surface bied je de mogelijkheid om het meubel naar wens op maat te maken. Dit luxe materiaal laat zich gieten in diverse vormen en maten. Zelfs een wastafel van 5 meter is mogelijk! Laat je inspireren door de bijzondere collectie en stel de badkamer van je dromen samen.

Bliss - Bliss E'viva
Bliss - Bliss Elements

Bliss Elements

Bliss Elements geeft je de mogelijkheid om je eigen meubel samen te stellen met vaste elementen. Je zit zelf op de fictieve ontwerpstoel! Kies uit verschillende materialen en kleuren en bepaal de gewenste lengte. Je kunt een meubel samenstellen tot een lengte van wel 3 meter. Zo weet je zeker dat het badkamermeubel bij je badkamer en gezinssituatie past.

Bliss collectie

Met liefde gemaakt
Afspraak maken