Badkamerstudio Roggeveen
Badkamerstudio Roggeveen
Westbaan 229
2841 MC Moordrecht
0182 686 262 - info@roggeveenbadkamers.nl
  • Klantwaardering
    9,3
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Matzwarte inbouwkraan en aparte handgreep tegen een lichtgrijze muur en boven een witte waskom Matzwarte inbouwkraan en aparte handgreep tegen een lichtgrijze muur en boven een witte waskom
Stijlvolle kranen voor in de badkamer

Xenz kranen

Xenz staat bekend om zijn uitgebreide collectie badkamerkranen met een eigentijds design. Van moderne inbouwkranen bij de wastafel tot vrijstaande badkranen. In alle kleuren van koper tot matzwart. Xenz laat zien dat niets zo veelzijdig is als een kraan. Het is dan ook het meest gebruikte voorwerp in de badkamer en een belangrijke sfeerbepaler. Met Xenz heb je keuze uit de meest uitgebreide kranencollectie ooit. De adviseur van Moordrecht laat je graag de mogelijkheden zien. 

Koperkleurige kraan en afvoerplug op een matwitte wastafel met matzwarte accessoires. Wastafel staat tegen een houtlook wand.

Strakke lijnen en tijdloos design

Het kranenprogramma van Xenz kenmerkt zich door haar strakke lijnen met een tijdloos design. Een belangrijk deel van het programma beschikt over een cold-start functie. Hierdoor begint de kraan met koud water in plaats van gemengd lauw water; milieuvriendelijke, veilig én zuinig! De meeste kranen zijn leverbaar in verschillende kleuren, zoals chroom, mat wit, rvs, matzwart en koper.

Doucheset in jouw stijl

Xenz beschikt over een uitgebreide collectie inbouw en opbouw douchesets. De variatie in de elementen toont dat er voor iedere stijl wat wils is. Ga jij voor een vierkante of ronde douchekop? Wens je een aan de glijstang bevestigde of losse handdouche? En welk type mengkraan ligt in jouw straatje?

Wens je eenheid en harmonie in de badkamer? Kies voor een wastafelkraan, een badkraan en een doucheset uit een serie in dezelfde kleur. 

Douchesets in chroom
Close-up van fonteinkranen boven een wastafel

Fonteinkraan

De fonteinkranen van Xenz zijn in verschillende kleuren en stijlen verkrijgbaar. Door de uitgebreide kleurkeuze zijn er tal van oogstrelende kleurcombinaties met het fontein te maken, zoals licht of sterk contrasterend. En om gespetter en geklieder te voorkomen is de fonteinkraan af te stellen op waterhoeveelheid. Zo blijven je vloer, muur, en broek lekker droog.

Garantie

Op Xenz kranen wordt 5 jaar volledige fabrieksgarantie gegeven. Voor gebruik van kranen adviseren we de leidingen goed door te spoelen. Daarnaast is het verstandig om na ieder gebruik de kranen goed droog te maken met een zachte doek. Woon je in een gebied met hard water? Een waterontharder is dan een goede optie. Hierdoor krijg je minder kalkaanslag op je kranen en blijven ze langer mooi.

Chromen fonteinkraan en bevestigingsplug op een witte wastafel

XENZ COLLECTIE

Met liefde gemaakt
Afspraak maken