Badkamerstudio Roggeveen
Badkamerstudio Roggeveen
Westbaan 229
2841 MC Moordrecht
0182 686 262 - info@roggeveenbadkamers.nl
Aangesloten bij
close
Over ons - Over ons Over ons - Over ons
Jouw badkamerspecialist in Moordrecht

Badkamerstudio Roggeveen

Bij Badkamerstudio Roggeveen in Moordrecht kun je ontzettend veel inspiratie opdoen voor jouw badkamer. In onze showroom nabij Gouda kun je realistische badkameropstellingen, tegels en sanitairproducten bekijken. Liever een persoonlijk ontwerp op maat? Ook dat is mogelijk. Wij van Badkamerstudio Roggeveen verwelkomen je graag.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Over ons - 1. Roggeveen 450m2 aan badkamerinspiratie

450m2 aan badkamerinspiratie

In onze ruime showroom in Moordrecht vind je alles voor jouw nieuwe badkamer of toilet. Verdeeld over twee verdiepingen kun je prachtige complete badkamers bekijken. Ze geven een realistisch beeld van de mogelijkheden bij jou thuis. Onze badkameradviseurs leiden je graag rond en geven je persoonlijk advies. Ook hebben wij losse opstellingen met wastafels, badkamermeubelen, sanitair en tegels in diverse uitvoeringen. Bij ons kun je binnen elk budget een passende badkamer samenstellen.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Ons team

Al sinds 2008 werken wij met hart en ziel aan het creëren van jouw droombadkamer. Eigenaar Aad Roggeveen is een echte vakman en draait zelf mee als badkamerinstalleur en tegelzetter. Dankzij jarenlange ervaring ben je verzekerd van kwaliteit. Zijn vrouw Daniëlle Roggeveen zorgt voor de administratie. In onze showroom helpt badkameradviseur Jan Goedhart je graag met het samenstellen van de perfecte badkamer. Jouw nieuwe badkamer kan geïnstalleerd worden door ons eigen installatieteam. Onze medewerkers zijn professioneel opgeleide vakmensen, met liefde voor het vak. Zo hebben wij een compleet team, dat voor jou klaarstaat.  

Over ons - 2. Roggeveen Ons team
Zeker de huidige trends in tegels en badkamers vragen om vakmanschap.
Zo is elke klus weer een mooie uitdaging.

Eigen installatieteam

Wij willen dat je zo snel mogelijk kunt genieten van jouw nieuwe badkamer. Om zekerheid te geven in kwaliteit en precisie hebben wij ons eigen installatieteam. Voordeel daarvan is dat je maar met een van onze allround medewerkers te maken heeft tijdens de verbouwing. Hij zorgt voor het eventuele sloopwerk in jouw huidige badkamer, neemt de volledige installatie voor zijn rekening en zorgt tevens voor het leggen van jouw nieuwe vloer- en wandtegels. Wij staan voor je klaar in de wijde omgeving van Moordrecht, zoals Rotterdam, Gouda en Waddinxveen.

LEES MEER

Over ons - 4. Roggeveen Specialiteitenblok
Over ons - 4. Roggeveen Specialiteitenblok

Tegels en stucwerk

Naast veel keuze op het gebied van sanitair heeft onze showroom ook een uitgebreid assortiment aan tegels en tegelwoonvloeren. Enkel de beste tegels nemen wij op in ons assortiment. Ook zijn wij gespecialiseerd in Tadelakt voor jouw wand. Dit exclusieve stucwerk geeft een stoere uitstraling en is absoluut waterdicht. Ideaal voor je nieuwe badkamer!

LEES MEER

De zekerheid van Badkamerstudio Roggeveen

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wilt een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Badkamerstudio Roggeveen? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Over ons - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Moordrecht

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

VACATURES

Vacature leerling badkamermonteur

Badkamerstudio Roggeveen is op zoek naar een Leerling Badkamermonteur. Als leerling monteur ben je bereid om het vak te leren door 'te doen'. Je bent een alleskunner die gewend is zelfstandig te werken. Bij voorkeur heb je al enige werkervaring.

BEKIJK DE VACATURE HIER

 

Over ons - vacatures
Over ons - vacatures

Vacature badkamermonteur

Badkamerstudio Roggeveen is op zoek naar een Badkamermonteur. Je bent een echte alleskunner en gaat je bezighouden met installatie- en tegelwerk. Ben je gewend om zelfstandig te werken en heb je enige werkervaring? Dan zijn we op zoek naar jou!

BEKIJK DE VACATURE HIER

 

Met liefde gemaakt
Afspraak maken