Badkamerstudio Roggeveen
Badkamerstudio Roggeveen
Westbaan 229
2841 MC Moordrecht
0182 686 262 - info@roggeveenbadkamers.nl
Aangesloten bij
Over ons - Over ons
Uw badkamerspecialist in Moordrecht

Badkamerstudio Roggeveen

Bij Badkamerstudio Roggeveen in Moordrecht kunt u ontzettend veel inspiratie opdoen voor uw badkamer. In onze showroom nabij Gouda kunt u realistische badkameropstellingen, tegels en sanitairproducten bekijken. Liever een persoonlijk ontwerp op maat? Ook dat is mogelijk. Wij van Badkamerstudio Roggeveen verwelkomen u graag.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

450m2 aan badkamerinspiratie

In onze ruime showroom in Moordrecht vindt u alles voor uw nieuwe badkamer of toilet. Verdeeld over twee verdiepingen kunt u prachtige complete badkamers bekijken. Ze geven een realistisch beeld van de mogelijkheden bij u thuis. Onze badkameradviseurs leiden u graag rond en geven u persoonlijk advies. Ook hebben wij losse opstellingen met wastafels, badkamermeubelen, sanitair en tegels in diverse uitvoeringen. Bij ons kunt u binnen elk budget een passende badkamer samenstellen.

Maak een afspraak

Ons team

Al sinds 2008 werken wij met hart en ziel aan het creëren van uw droombadkamer. Eigenaar Aad Roggeveen is een echte vakman en draait zelf mee als badkamerinstalleur en tegelzetter. Dankzij jarenlange ervaring bent u verzekerd van kwaliteit. Zijn vrouw Daniëlle Roggeveen zorgt voor de administratie. In onze showroom helpt badkameradviseur Jan Goedhart u graag met het samenstellen van de perfecte badkamer. Uw nieuwe badkamer kan geïnstalleerd worden door ons eigen installatieteam. Onze medewerkers zijn professioneel opgeleide vakmensen, met liefde voor het vak. Zo hebben wij een compleet team, dat voor u klaarstaat.  

Over ons - 2. Roggeveen Ons team
Zeker de huidige trends in tegels en badkamers vragen om vakmanschap.
Zo is elke klus weer een mooie uitdaging.

Eigen installatieteam

Wij willen dat u zo snel mogelijk kunt genieten van uw nieuwe badkamer. Om zekerheid te geven in kwaliteit en precisie hebben wij ons eigen installatieteam. Voordeel daarvan is dat u maar met een van onze allround medewerkers te maken heeft tijdens de verbouwing. Hij zorgt voor het eventuele sloopwerk in uw huidige badkamer, neemt de volledige installatie voor zijn rekening en zorgt tevens voor het leggen van uw nieuwe vloer- en wandtegels. Wij staan voor u klaar in de wijde omgeving van Moordrecht, zoals Rotterdam, Gouda en Waddinxveen.

LEES MEER

Over ons - 4. Roggeveen Specialiteitenblok
Over ons - 4. Roggeveen Specialiteitenblok

Tegels en stucwerk

Naast veel keuze op het gebied van sanitair heeft onze showroom ook een uitgebreid assortiment aan tegels en tegelwoonvloeren. Enkel de beste tegels nemen wij op in ons assortiment. Denk aan merken als Villeroy & Boch en Sphinx tegels, maar ook minder bekende merken die opvallen vanwege het design. Ook zijn wij gespecialiseerd in Tadelakt voor uw wand. Dit exclusieve stucwerk geeft een stoere uitstraling en is absoluut waterdicht. Ideaal voor uw nieuwe badkamer!

LEES MEER

Over ons - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? In onze showroom vind je prachtige opstellingen van badkamers in allerlei stijlen. Ook staan onze badkamerspecialisten klaar om je te helpen bij het samenstellen van jouw ideale badkamer.

CONTACT OPNEMEN

De zekerheid van Badkamerstudio Roggeveen

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wil een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Badkamerstudio Roggeveen? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Over ons - Reviewblok
Wij scoren een
9.5
9.5 van 1 10
29-07-2019
Waardering van onze klanten Flexibiliteit, meedenkendheid, klein team en alles binnen één bedrijf geregeld, 3D uitwerking ontwerp voordat je een offerte krijgt, strakke afwerking, verzorgd tot in de puntjes.
Over ons - Nieuwsbriefblok

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties