Badkamerstudio Roggeveen
Badkamerstudio Roggeveen
Westbaan 229
2841 MC Moordrecht
0182 686 262 - info@roggeveenbadkamers.nl
Aangesloten bij

Reviews over Badkamerstudio Roggeveen

Wij scoren een
9.5
9.5 van 1 10
op 20 Badkamerstudio Roggeveen reviews
Communicatie
8.9
Advies
9.2
Offerte
8.5
Medewerkers
9.6
Deskundigheid
9.5
Resultaat
9.5
Nazorg
8.8

Review door M.P Koornneef

Geplaatst op 03-04-2020

10
Communicatie 7
Advies 9
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 7

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goede ervaring. Super goede website waarin op duidelijke manier wordt uitgelegd hoe plan voor renovatie aan te pakken. Heel leuk om allerlei verschillende badkamers te kunnen bekijken.

Positieve opmerking:
Goede communicatie, voor onverwachtse zaken werd gelijk een oplossing gezocht door Aad en getekend door Jan.

Verbeterpunten:
er moet nog eindgesprek komen. Ik denk dat Aad wacht om af te spreken als coronavirus voor bij is maar dat is niet kort gesloten.

Review door Rijneveld

Geplaatst op 16-03-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
goed

Positieve opmerking:
Deskundig en goed advies. De totale uitvoering wordt door dezelfde medewerker gedaan. Eventuele problemen worden snel en goed opgelost. Prima service!

Verbeterpunten:
geen

Review door Groen

Geplaatst op 21-02-2020

10
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 6
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer goed. Goed ontwerp. Prima geïnstalleerd.

Positieve opmerking:
Afspraak nakomen.

Verbeterpunten:
Offertes uitgebreider. Met documentatie.

Review door Scholten

Geplaatst op 15-09-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Een bedrijf dat meedenkt met de klant. Is klantvriendelijk en correct, weet waar ze over praten.

Positieve opmerking:
Snelle en precieze werkwijze, goede communicatie en vakkundig.

Verbeterpunten:
Geen.

Review door Nieuwveld

Geplaatst op 29-07-2019

9
Communicatie 8
Advies 9
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer meedenkend en nemen alle tijd voor het advies. Alles wordt uitgewerkt in een praktisch 3D ontwerp, zodat je meteen ziet hoe het eruit komt te zien. Dit helpt zeker in het maken van keuzes. Eerlijk over kwaliteit van producten i.c.m. de prijs, zodat je producten met een goede prijs-kwaliteitverhouding kunt kiezen. Fijn dat ze ook komen kijken van tevoren of het ontwerp ook technisch haalbaar is. Ook tijdens en na de installatie zeer flexibel in het aanpassen en oplossen van bepaalde zaken. Van A tot Z een goed verzorgd en zorgvuldig proces!

Positieve opmerking:
Flexibiliteit, meedenkendheid, klein team en alles binnen één bedrijf geregeld, 3D uitwerking ontwerp voordat je een offerte krijgt, strakke afwerking, verzorgd tot in de puntjes.

Verbeterpunten:
Iets meer proactiviteit in zelf contact opnemen i.p.v. de klant zelf laten bellen als gezegd wordt “We laten iets weten”. Handig om tijdens ontwerpfase aan te geven dat de Looox nisjes een centimeter naar voren komen, dat was nu niet bekend.

Review door C. Spaan

Geplaatst op 21-06-2019

7
Communicatie 5
Advies 7
Offerte 5
Medewerkers 7
Deskundigheid 8
Resultaat 9
Nazorg 5

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Verkoop en advies traject prima verlopen, verkoper neemt de tijd en denkt mee. Installatie is keurig uitgevoerd, echter planning is een uitdaging. Geregeld miscommunicatie bij uitvoering of in de nazorg

Positieve opmerking:
Tegelwerk is strak. Badkamer meubels zijn netjes. Uitgevoerd werk zoals verwacht. Verkoop traject is prima verlopen

Verbeterpunten:
Communicatie verloopt niet altijd vlot en duidelijk, offertes en facturen zijn onoverzichtelijk en bestellingen zijn niet compleet. Planning is een aantal maal niet gehaald of gemaakte afspraken worden niet op tijd nagekomen.

Review door Fam.van der Laan

Geplaatst op 12-06-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prettige sfeer om een badkamer samen te stellen en ook bij de instalatie. De badkamer is op dit moment nog niet geheel gereed omdat er maatwerk geplaatst moet worden en dan pas de oplevering gedaan wordt.

Positieve opmerking:
Fijn bedrijf korte lijnen

Verbeterpunten:
Op dit moment niet

Review door Bosch-Langhout

Geplaatst op 12-06-2019

8
Communicatie 7
Advies 8
Offerte 7
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Badkamer en WC aanleg; gang betegelen en wasmachine verplaatsen (aansluitpunten) naar zolder.

Positieve opmerking:
Mogelijkheid te WhatsApp-en.

Verbeterpunten:

Review door G.J.Koppenaal

Geplaatst op 05-06-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Enige jaren geleden hebben wij onze badkamer door dit bedrijf laten vernieuwen. Omdat dat geheel tot tevredenheid was gedaan hebben wij nu voor een geheel nieuw toilet weer voor hetzelfde bedrijf gekozen. En weer tot 'algehele tevredenheid'

Positieve opmerking:
Mooie showroom, goede voorlichting, correcte planning, goede 3d-tekeningen van de klus, goede adm. afwerking van offertes, bestellingen en nota's, perfecte afwerking van de klus zelf.

Verbeterpunten:
Geen bijzonderheden

Review door Muit

Geplaatst op 05-06-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 7

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Als een warm bad toen wij voor het eerst binnenstapte in de showroom als tot de oplevering

Positieve opmerking:
Weten waar ze over praten en de monteurs weten ook wat ze doen. Werken netjes en snel

Verbeterpunten:
Nog niet

Review door anonymous

Geplaatst op 26-11-2018

10
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goed advies zowel bij aankoop als bij installatie. Zeer tevreden over geleverde producten.

Positieve opmerking:
Keurig bedrijf, goed meegedacht.

Verbeterpunten:
ga vooral op deze manier door!

Review door P.de Smit

Geplaatst op 24-11-2018

8
Communicatie 9
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 7

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Alles wordt keurig uitgevoerd. Communicatie verloopt prettig.

Positieve opmerking:
Deskundig. Betrouwbaar.

Verbeterpunten:
Eigenlijk niet

Review door Freek Meijer

Geplaatst op 23-11-2018

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer positief

Positieve opmerking:
Goede vakmensen. Eindresultaat is perfect.

Verbeterpunten:
Nazorg kan sneller.

Review door anonymous

Geplaatst op 01-12-2017

9
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Badkamerstudio Roggeveen heeft op ons een zeer goede indruk achter gelaten, De advisering was goed. De montage werkzaamheden werden keurig en rap uitgevoerd.

Positieve opmerking:
Wij vonden met name de manier waarop de installatie plaatsvond erg goed. Er werd netjes en goed door gewerkt. We kregen voldoende mogelijkheden om onze wensen kenbaar te maken.

Verbeterpunten:

Review door A. Verheul

Geplaatst op 13-11-2017

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
We hebben zowel de aankoop als de installatie als zeer prettig ervaren.

Positieve opmerking:
Er word ruim de tijd genomen voor het gesprek in de showroom. We kregen genoeg tijd en ruimte voor beslissing en aanpassingen in het ontwerp en keuze voor het sanitair en tegels.

Verbeterpunten:
Geen.

Review door A. Erkens

Geplaatst op 28-10-2017

10
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Onze badkamer en toilet is geheel ontworpen en geinstalleerd door de firma Badkamerstudio Roggeveen. Dit naar volle tevredenheid. Goede adviezen bij het ontwerp en een zeer nette en vakkundige installatie. Gekozen voor het totale plaatje inclusief sloopwerkzaamheden. Gezien het resultaat een echte aanrader. Zeer vakkundig installatie en met zeer weinig overlast. Kortom een echte aanrader.

Positieve opmerking:
Vakmanschap en netheid van het werk.

Verbeterpunten:
Geen

Review door Anoniem

Geplaatst op 01-05-2017

10
Communicatie nvt
Advies nvt
Offerte nvt
Medewerkers nvt
Deskundigheid nvt
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 25-03-2017

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima bedrijf. Montage verloopt door maximaal 2 personen. Dus zeer overzichtelijk!

Positieve opmerking:
Montage gebeurde tijdens onze vakantie. Geen rommel achteraf alleen wat stofzuigen. Helemaal top.

Verbeterpunten:
Geen

Review door Goedhart

Geplaatst op 17-03-2017

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer fijne ervaring met als eindresultaat een perfecte badkamer

Positieve opmerking:
Ze regelen alles van A tot Z inclusief montage door eigen personeel

Verbeterpunten:

Review door Fam. B van Reeden

Geplaatst op 22-11-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Een heel goed badkamerbedrijf ,met goed personeel, die goed en secuur werken

Positieve opmerking:
Hele goede service..... Heb ook mijn broer hier heen heen gestuurd, dus gezorgd voor een goede klant voor dit bedrijf.

Verbeterpunten:
Nee tot op heden niet zijn zeer tevreden

Reviews - Reviewblok
Wij scoren een
9.5
9.5 van 1 10
03-04-2020
Waardering van onze klanten Goede communicatie, voor onverwachtse zaken werd gelijk een oplossing gezocht door Aad en getekend door Jan.
Reviews - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties