Badkamerstudio Roggeveen
Badkamerstudio Roggeveen
Westbaan 229
2841 MC Moordrecht
0182 686 262 - info@roggeveenbadkamers.nl
Aangesloten bij
close

Reviews over Badkamerstudio Roggeveen

Wij scoren een
9.3
9.3 van 1 10
op 38 Badkamerstudio Roggeveen reviews
Communicatie
8.8
Advies
8.9
Offerte
8.7
Medewerkers
9.3
Deskundigheid
9.4
Resultaat
9.4
Nazorg
8.8

Review door H. Bouma

Geplaatst op 16-03-2024

9
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goed gedaan.

Positieve opmerking:
Werken netjes en zijn vriendelijk

Verbeterpunten:
nvt

Review door Janine van Buuren

Geplaatst op 21-02-2024

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goede service! Duidelijk advies. Meedenkend.

Positieve opmerking:
Vakmanschap,netjes te werk gaan met uitbreken ed.Goede communicatie!

Verbeterpunten:
Geen!

Review door P. van Zanten

Geplaatst op 26-01-2024

10
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Het wachten waard

Positieve opmerking:
Korte lijntjes

Verbeterpunten:
Beter advies over de ventilator

Review door A. Vink

Geplaatst op 19-01-2024

8
Communicatie 7
Advies 8
Offerte 7
Medewerkers 7
Deskundigheid 7
Resultaat 7
Nazorg 7

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Er werd netjes gewerkt. Alles wat men ging doen werd keurig uitgelegd. Snelle werkers en uitstekende vakmensen. Weten waar ze het over hebben

Positieve opmerking:
vakmensen , mooie collectie

Verbeterpunten:
geen, ga zo door in een klein team, zodat iedereen weet waar men aan toe is

Review door R. van Herk

Geplaatst op 19-01-2024

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Maakt verwachtingen meer dan waar!

Positieve opmerking:
Super enthousiast team! Of het nu gaat om het slopen en afvoeren van puin of het met precisie plaatsen en afwerken van tegelwerk, stuc of installatie, alles werd gedaan met een glimlach en vakmanschap.

Verbeterpunten:
Voor ons was de begeleiding in de showroom zeer deskundig en is er ontzettend goed meegedacht over onze situatie. Geen probleem om het oorspronkelijke plan te wijzigen en alle tijd om goed uitleg te geven. Wanneer je voor een korte vraag in de showroom moet zijn of echt prijs stelt op persoonlijke aandacht, echt even een afspraak maken.

Review door C. van der Poel

Geplaatst op 25-03-2023

10
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Topbedrijf dat luistert en meedenkt met je wensen. Werken heel netjes en zeer professioneel.

Positieve opmerking:
Vakmensen die weten waar ze het over hebben.

Verbeterpunten:
Misschien van tevoren beter communiceren dat het project nog wel eens kan uitlopen.

Review door Anne

Geplaatst op 06-07-2022

10
Communicatie 8
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Badkamer en toilet

Positieve opmerking:
Jan luisterde goed naar onze wensen en heeft op basis daarvan 2 ontwerpen gemaakt zodat wij een goede keuze konden maken. Het plaatsen is heel deskundig gedaan. Ziet er top uit!

Verbeterpunten:
Bij vragen in het bestelproces iets sneller reageren. (Kwam altijd goed hoor)

Review door R.Groenendijk

Geplaatst op 16-05-2022

9
Communicatie 7
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 6

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zorgeloze verbouwing

Positieve opmerking:
Betrouwbaar, zorgvuldig en netjes.

Verbeterpunten:
In de communicatie kan het beter. Communicatie tijdens verbouwing was goed. Alles wat voor en na de verbouwing gecommuniceerd moest worden kan beter. Oplevering moet beter. Bij ons is geen oplevering geweest. U bent toch bij ons twee weken aan het werk geweest en wij stellen het zeer op prijs dat er goed wordt opgeleverd en dat onze vragen beantwoord worden.

Review door R.Zeemeijer

Geplaatst op 18-02-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Dit is de buitencategorie. Vriendelijke en kundige medewerkers. Top gedaan

Positieve opmerking:
Deskundigheid

Verbeterpunten:
Nee

Review door Fam. R.J Lodder

Geplaatst op 19-11-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prettige begeleiding bij aankoop nieuwe badkamer

Positieve opmerking:
Meedenken in oplossingen

Verbeterpunten:
Geen

Review door A.H Vermeulen

Geplaatst op 10-11-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Van bezoek t/m oplevering badkamer is het perfect verlopen.

Positieve opmerking:
Alles goed doorgesproken in de showroom,zeer klantvriendelijk en de badkamer is vakkundig en prachtig gemaakt.

Verbeterpunten:
Wij zouden niet weten wat er nog te wensen is, wij zijn meer dan tevreden!!

Review door Esther

Geplaatst op 30-07-2021

10
Communicatie 10
Advies nvt
Offerte nvt
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Verstand van zaken en goed advies

Positieve opmerking:
Men snapt waar het over gaat ook als het afwijkende ideeën zijn

Verbeterpunten:
Geen

Review door D.Punt

Geplaatst op 06-02-2021

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Het plaatsen duurde iets langer dan we hadden verwacht maar dat had te maken met een blessure van een werknemer. Het is keurig geplaatst. De mannen over de vloer deden, warwn gezellig en plezierig.

Positieve opmerking:
Het enthousiasme en het verantwoordelijkheidsgevoel van Jan dat hij zich verantwoordelijk voelde dat er een goed badkamer afgeleverd werd.

Verbeterpunten:
Geen

Review door S.J.Nap

Geplaatst op 29-12-2020

9
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer goede ervaring met dit bedrijf en een hele mooie badkamer opgeleverd gekregen. We zijn er erg blij mee. Spullen uitgezocht in de badkamerstudio in een ongedwongen sfeer. Goed op weg geholpen en direct onze keuzes kunnen maken. De installatie ging ook vlekkeloos. Kortom: zeer tevreden!

Positieve opmerking:
Communicatie , ongedwongen sfeer bij verkoop, ontwerp en resultaat

Verbeterpunten:
Alles liep volgens planning

Review door J.van den Dries

Geplaatst op 06-12-2020

9
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
deskundige en fijne begeleiding

Positieve opmerking:
luisteren naar de wensen en verwerken in mogelijkheden

Verbeterpunten:
-

Review door P.

Geplaatst op 09-11-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer professionele en meedenkende specialisten

Positieve opmerking:
Vakkundig, flexibel, punctueel

Verbeterpunten:
Geen

Review door E.C Laak Lub

Geplaatst op 18-09-2020

10
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima vertrouwd bedrijf, communicatie verloopt ook goed. En blij met een hele mooie badkamer.

Positieve opmerking:
Prettige samenwerking.

Verbeterpunten:
Prima zo het is gegaan.

Review door E. S.

Geplaatst op 05-09-2020

2
Communicatie 1
Advies 2
Offerte 2
Medewerkers 2
Deskundigheid 2
Resultaat 2
Nazorg 1

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij zijn bij Baden+ geweest in Moordrecht. Oplichters. Komen afspraken niet na, slecht te bereiken en extreem duur. Ga niet met dit bedrijf (Roggeveen) in zee.

Positieve opmerking:
Geen

Verbeterpunten:
Extreem duur. Slechte communicatie

Review door M.P Koornneef

Geplaatst op 03-04-2020

10
Communicatie 7
Advies 9
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 7

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goede ervaring. Super goede website waarin op duidelijke manier wordt uitgelegd hoe plan voor renovatie aan te pakken. Heel leuk om allerlei verschillende badkamers te kunnen bekijken.

Positieve opmerking:
Goede communicatie, voor onverwachtse zaken werd gelijk een oplossing gezocht door Aad en getekend door Jan.

Verbeterpunten:
er moet nog eindgesprek komen. Ik denk dat Aad wacht om af te spreken als coronavirus voor bij is maar dat is niet kort gesloten.

Review door Rijneveld

Geplaatst op 16-03-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
goed

Positieve opmerking:
Deskundig en goed advies. De totale uitvoering wordt door dezelfde medewerker gedaan. Eventuele problemen worden snel en goed opgelost. Prima service!

Verbeterpunten:
geen

Review door Groen

Geplaatst op 21-02-2020

10
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 6
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer goed. Goed ontwerp. Prima geïnstalleerd.

Positieve opmerking:
Afspraak nakomen.

Verbeterpunten:
Offertes uitgebreider. Met documentatie.

Review door Scholten

Geplaatst op 15-09-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Een bedrijf dat meedenkt met de klant. Is klantvriendelijk en correct, weet waar ze over praten.

Positieve opmerking:
Snelle en precieze werkwijze, goede communicatie en vakkundig.

Verbeterpunten:
Geen.

Review door Nieuwveld

Geplaatst op 29-07-2019

9
Communicatie 8
Advies 9
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer meedenkend en nemen alle tijd voor het advies. Alles wordt uitgewerkt in een praktisch 3D ontwerp, zodat je meteen ziet hoe het eruit komt te zien. Dit helpt zeker in het maken van keuzes. Eerlijk over kwaliteit van producten i.c.m. de prijs, zodat je producten met een goede prijs-kwaliteitverhouding kunt kiezen. Fijn dat ze ook komen kijken van tevoren of het ontwerp ook technisch haalbaar is. Ook tijdens en na de installatie zeer flexibel in het aanpassen en oplossen van bepaalde zaken. Van A tot Z een goed verzorgd en zorgvuldig proces!

Positieve opmerking:
Flexibiliteit, meedenkendheid, klein team en alles binnen één bedrijf geregeld, 3D uitwerking ontwerp voordat je een offerte krijgt, strakke afwerking, verzorgd tot in de puntjes.

Verbeterpunten:
Iets meer proactiviteit in zelf contact opnemen i.p.v. de klant zelf laten bellen als gezegd wordt “We laten iets weten”. Handig om tijdens ontwerpfase aan te geven dat de Looox nisjes een centimeter naar voren komen, dat was nu niet bekend.

Review door C. Spaan

Geplaatst op 21-06-2019

7
Communicatie 5
Advies 7
Offerte 5
Medewerkers 7
Deskundigheid 8
Resultaat 9
Nazorg 5

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Verkoop en advies traject prima verlopen, verkoper neemt de tijd en denkt mee. Installatie is keurig uitgevoerd, echter planning is een uitdaging. Geregeld miscommunicatie bij uitvoering of in de nazorg

Positieve opmerking:
Tegelwerk is strak. Badkamer meubels zijn netjes. Uitgevoerd werk zoals verwacht. Verkoop traject is prima verlopen

Verbeterpunten:
Communicatie verloopt niet altijd vlot en duidelijk, offertes en facturen zijn onoverzichtelijk en bestellingen zijn niet compleet. Planning is een aantal maal niet gehaald of gemaakte afspraken worden niet op tijd nagekomen.

Review door Fam.van der Laan

Geplaatst op 12-06-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prettige sfeer om een badkamer samen te stellen en ook bij de instalatie. De badkamer is op dit moment nog niet geheel gereed omdat er maatwerk geplaatst moet worden en dan pas de oplevering gedaan wordt.

Positieve opmerking:
Fijn bedrijf korte lijnen

Verbeterpunten:
Op dit moment niet

Review door Bosch-Langhout

Geplaatst op 12-06-2019

8
Communicatie 7
Advies 8
Offerte 7
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Badkamer en WC aanleg; gang betegelen en wasmachine verplaatsen (aansluitpunten) naar zolder.

Positieve opmerking:
Mogelijkheid te WhatsApp-en.

Verbeterpunten:

Review door G.J.Koppenaal

Geplaatst op 05-06-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Enige jaren geleden hebben wij onze badkamer door dit bedrijf laten vernieuwen. Omdat dat geheel tot tevredenheid was gedaan hebben wij nu voor een geheel nieuw toilet weer voor hetzelfde bedrijf gekozen. En weer tot 'algehele tevredenheid'

Positieve opmerking:
Mooie showroom, goede voorlichting, correcte planning, goede 3d-tekeningen van de klus, goede adm. afwerking van offertes, bestellingen en nota's, perfecte afwerking van de klus zelf.

Verbeterpunten:
Geen bijzonderheden

Review door Muit

Geplaatst op 05-06-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 7

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Als een warm bad toen wij voor het eerst binnenstapte in de showroom als tot de oplevering

Positieve opmerking:
Weten waar ze over praten en de monteurs weten ook wat ze doen. Werken netjes en snel

Verbeterpunten:
Nog niet

Review door anonymous

Geplaatst op 26-11-2018

10
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goed advies zowel bij aankoop als bij installatie. Zeer tevreden over geleverde producten.

Positieve opmerking:
Keurig bedrijf, goed meegedacht.

Verbeterpunten:
ga vooral op deze manier door!

Review door P.de Smit

Geplaatst op 24-11-2018

8
Communicatie 9
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 7

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Alles wordt keurig uitgevoerd. Communicatie verloopt prettig.

Positieve opmerking:
Deskundig. Betrouwbaar.

Verbeterpunten:
Eigenlijk niet

Vorige1
Met liefde gemaakt
Afspraak maken