Badkamerstudio Roggeveen
Badkamerstudio Roggeveen
Westbaan 229
2841 MC Moordrecht
0182 686 262 - info@roggeveenbadkamers.nl
Aangesloten bij
close
Tegels en stucwerk - Tegels en stucwerk Tegels en stucwerk - Tegels en stucwerk
Badkamerstudio Roggeveen

Tegels en stucwerk

In onze inspirerende badkamer- en tegelshowroom in Moordrecht vind je een uitgebreid assortiment tegels en tegelwoonvloeren. Van natuursteen tot betonlook en van klein tot XXL-formaat. Daarnaast zijn wij specialist in tadelakt: een bijzonder stucwerk voor een minstens zo bijzondere badkamer.

Tegels en stucwerk - 1. Roggeveen Veel keus in tegels en woonvloeren

Veel keus in tegels en woonvloeren

Ben je op zoek naar een nieuwe woonvloer, maar vind je de keuze lastig? Wij van Badkamerstudo Roggeveen in Moordrecht geven je graag persoonlijk advies. In onze ruime badkamer- en tegelshowroom kun je diverse tegels en woonvloeren bekijken. In combinatie met onze badkameropstellingen krijg je gelijk een goed beeld van de mogelijkheden bij jou thuis. Iedere stijl, formaat, materiaal en kleur zie je in ons assortiment terug. Van uniek natuursteen tot houtlook voor een natuurlijke sfeer. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Tegels vragen om vakmanschap

Het zetten van tegels vraagt om vakmanschap. Bij Badkamerstudio Roggeveen hebben we onze eigen tegelzetters. Zo ben je altijd verzekerd van topkwaliteit. Met veel zorg en precisie zorgen onze medewerkers dat jouw tegels kwalitatief gelegd worden. In Moordrecht, Gouda en de wijde omgeving. Niet alleen op je woonvloer of wand, maar bijvoorbeeld ook in enkel jouw doucheruimte. Wil je een visgraatpatroon, extra smalle voegen of een unieke samenstelling van natuursteen? Onze tegelzetters gaan elke uitdaging aan.

Tegels en stucwerk - 2. Roggeveen Tegels vragen om vakmanschap
De tegeltrends van nu vragen om vakmanschap. Onze eigen tegelzetters hebben jarenlange ervaring
en gaan elke uitdaging aan.
Tegels en stucwerk - 4. Roggeveen Tadelakt voor een bijzondere badkamer

Tadelakt voor een bijzondere badkamer

Wil je een bijzondere wandafwerking voor jouw badkamer? Badkamerstudio Roggeveen is gespecialiseerd in Tadelakt. Tadelakt is een exclusief type stucwerk dat zijn oorsprong kent in Marokko. Het materiaal is waterbestendig, ademend en stootvast. Daarmee is Tadelakt uitstekend voor natte ruimtes, zoals de badkamer. De afwerking gebeurt met een steen, waardoor er een bijzonder effect ontstaat. Wij nodigen je graag uit in onze showroom in Moordrecht om er meer over te vertellen. 

Tegels en stucwerk - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Moordrecht

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

De zekerheid van Badkamerstudio Roggeveen

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wilt een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Badkamerstudio Roggeveen? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Met liefde gemaakt
Afspraak maken