Badkamerstudio Roggeveen
Badkamerstudio Roggeveen
Westbaan 229
2841 MC Moordrecht
0182 686 262 - info@roggeveenbadkamers.nl
Aangesloten bij
Tegels en stucwerk - Tegels en stucwerk
Badkamerstudio Roggeveen

Tegels en stucwerk

In onze inspirerende badkamer- en tegelshowroom in Moordrecht vindt u een uitgebreid assortiment tegels en tegelwoonvloeren. Van natuursteen tot betonlook en van klein tot XXL-formaat. Daarnaast zijn wij specialist in tadelakt: een bijzonder stucwerk voor een minstens zo bijzondere badkamer.

Tegels en stucwerk - 1. Roggeveen Veel keus in tegels en woonvloeren

Veel keus in tegels en woonvloeren

Bent u op zoek naar een nieuwe woonvloer, maar vindt u de keuze lastig? Wij van Badkamerstudo Roggeveen in Moordrecht geven u graag persoonlijk advies. In onze ruime badkamer- en tegelshowroom kunt u diverse tegels en woonvloeren bekijken. In combinatie met onze badkameropstellingen krijgt u gelijk een goed beeld van de mogelijkheden bij u thuis. Iedere stijl, formaat, materiaal en kleur ziet u in ons assortiment terug. Van uniek natuursteen tot houtlook voor een natuurlijke sfeer. 

Maak een afspraak

Tegels vragen om vakmanschap

Het zetten van tegels vraagt om vakmanschap. Bij Badkamerstudio Roggeveen hebben we onze eigen tegelzetters. Zo bent u altijd verzekerd van topkwaliteit. Met veel zorg en precisie zorgen onze medewerkers dat uw tegels kwalitatief gelegd worden. Niet alleen op uw woonvloer of wand, maar bijvoorbeeld ook in enkel uw doucheruimte. Wilt u een visgraatpatroon, extra smalle voegen of een unieke samenstelling van natuursteen? Onze tegelzetters gaan elke uitdaging aan.

Tegels en stucwerk - 2. Roggeveen Tegels vragen om vakmanschap
De tegeltrends van nu vragen om vakmanschap. Onze eigen tegelzetters hebben jarenlange ervaring
en gaan elke uitdaging aan.
Tegels en stucwerk - 4. Roggeveen Tadelakt voor een bijzondere badkamer

Tadelakt voor een bijzondere badkamer

Wilt u een bijzondere wandafwerking voor uw badkamer? Badkamerstudio Roggeveen is gespecialiseerd in Tadelakt. Tadelakt is een exclusief type stucwerk dat zijn oorsprong kent in Marokko. Het materiaal is waterbestendig, ademend en stootvast. Daarmee is Tadelakt uitstekend voor natte ruimtes, zoals de badkamer. De afwerking gebeurt met een steen, waardoor er een bijzonder effect ontstaat. Wij nodigen u graag uit in onze showroom in Moordrecht om er meer over te vertellen. 

Tegels en stucwerk - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? In onze showroom vind je prachtige opstellingen van badkamers in allerlei stijlen. Ook staan onze badkamerspecialisten klaar om je te helpen bij het samenstellen van jouw ideale badkamer.

CONTACT OPNEMEN

De zekerheid van Badkamerstudio Roggeveen

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wil een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Badkamerstudio Roggeveen? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Tegels en stucwerk - Reviewblok
Wij scoren een
9.5
9.5 van 1 10
29-07-2019
Waardering van onze klanten Flexibiliteit, meedenkendheid, klein team en alles binnen één bedrijf geregeld, 3D uitwerking ontwerp voordat je een offerte krijgt, strakke afwerking, verzorgd tot in de puntjes.
Tegels en stucwerk - Nieuwsbriefblok

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties